WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Tuesday, February 8, 2011

Look!!! Who's Coming To Town....( Part 2)

Ok u guyz...
Today I nk sambung pasal crite lawatan meriah my darl kezen ni...
Kali ni , kami lepak PAVI plak ~ lepaih dok melanguk tunggu Lynn kat SW tadi...
sebenarnya yg excited nye pn LN gak coz.....LN pn kira First time jejak kaki
kat Pavi ni.- adushhh..ciannya LN..bertahun dok KL xpenah p PAVI...
 well..the reason : I dh selalu keje kat komplekz besaq mcm Pavi seblm ni so .. mcm tak penting sgt la kottt..
(sorry this is my OWN persepsi K, xde kene mengena dgn sape2 - baik yg idup mau pn dah mati..Sekian!!)


my kezenz and hubby posing kat fountain depan Pavi 
(yesss guyzz..she's taken!! sorryyy...;))
she's still on the phone tu..amboiiii bz nye diaaa..hehe
tapi pose tetap pose... maintain vogue k ;))

~OMG!! Cantiknya permandangan kat Pavi hari ni.. 
Deco dia sempena Raya Cina ~
this is the bunny - year of the rabbit... 
my Erin is a Bunny Kid...so bila tgk rabbit ni
teringat gak ler rupa dia masa baby... ade mcm si bunny ni ?? huhu
haaaaaaaaaa..yg ni our tour guides..merangkap food tester bagi restoran2 terkenal di KL ni..
Klu nk tau...dorang ni mmg pakar dlm bidang "jalan2 cari makan"
korg ckp je nk makan apa? sure they will guide u and bring u to the place of ur choice...
Anyway- dgr cerita skrg dorang nk ceburi bidang lain plak - bizness "butik online" ...
welcome to the club ... ;)) Nnti bila dh siap blog dorang,
LN leh tolong promote kan.
tapi ade diskaun x ...??? hahaha

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]