WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Tuesday, February 8, 2011

Look!!! Who's Coming To Town....

Allooooo....BB! Helloooo Pavi ( Part 1)

Guess who's coming to town.... ;)
 teka laa... sapa..??
hmmm these botakz macho mat sallehz??
(macho kerr....???)
well...u r rite dear...
they R definately in town
but they r not here for me laa..hahahaha
tak kenai pn depa ni..
juz gimik je amik pic depa ni
hehehe

actually LN nk kasi suspen kat korg...
sape dia yg mai KL masa ni??
jeng3... sape dia? jeng3 lagi...

who else..??? .....
the most vogie the vast sista, vogieliciuos CheqPrincess 
(bukan nama sebenar)
Hello Princess....x abis2 lagi ka, dok belek hp tu ooiii....

Yes..she was here for a short visit.. kira dlm 2-3 hari. So, lepas gi amik Cheq kat Stesyen Duta, kami terus lepak BB and Pavi. together with my other sista Lynn sambil cuci2 mata.. ;)) Selama Cheq kat KL ni, LN agak bz yg agak luar biasa...sbb memandangkan Lynn keje so LN la jadi peneman setia CheqPrincess ni..
FYI - agenda susah penuh K. antaranya lawatan ke Pavi, meeting niece si Erin, Shopping and dinner dgn Lynn & hubby....

Cheq wt LN
Cheq with Kak Long (Lynn)
haaa...yg ni kira habis "cute" pose a.k.a pose gedik ... :p

Cheq buat :p kat LN coz dok bz snap! snap! pic dia la tu...
Kak Long : bz on the phone. dok deal apa kejadah tak tau..
tak habis2 lagi wlpn dh habis waktu keja... (double :p)

Sorry Guyz..."to be continue....."

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]