WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Tuesday, March 8, 2011

Biar Ku Pendam Duka....

Ehhh... Tetiba je TERemo plak entry aku arini.
Apa hal... biarku pendam duka???  


Tahap emo lagi bosan ...haaaa...
itu la jwapan nye kot...hahahaha

Yaaaa...mmg bosan pn! tapi takde la tahap dewa gitu..
Sbenarnya ... perasan bosan ni melanda sbb ~ 
sbb apa yerrr...??? (garu kepala sat...)


Well.. apa pn mmg rasa mcm "bosan"!! 
Xtau Mcmne nk cite!! 
Yg penting tahap bosan melanda di kala...


a - X tau nk buat apa2 dah...


b - Serabut hati ~ ntah mcm2 di fikirkan. sedangkan xde la berat sgt yg perlu dipikirkan


c - Bila start pikir pasal (b) mula la naik bosan plak.... sbb balik2 jawapan dia.... pd (a) ... 


d - Bila dh tak buat apa2 dan hati plak dok serabut tak tentu pasal ....




So untuk mengatasi masalah bosan gilox yg melanda AKU hari ni, rasanya lebih afdal klu kita layan je akak Khaty ni ~~ Jom Layan....


(lagu ni mengingatkan Lady pasal alkisah dlm drama yg penah Khaty lakunkan..(xingat tajuk drama tu) 


Dimana lagu ni jadi lagu track - Cerita drama tu berkisar sebuah Cinta terhadap pasangan suami istri "Kontrak". Ending crite tu, bila saat nk berpisah spt yg dijanjikan, mrk teruskan status suami isteri sbb saling jatuh cinta!! Tangkap Cintan betul la masa tu...hehe KIRA crita mcm ni pn dh ada zaman2 dlu kan...?? )




Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]