WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Tuesday, December 17, 2013

Derma Telekung untuk mangsa banjir


Ramai sedia maklum pasal banjir yang melanda pantai timur baru baru ni. Ramai sungguh rakan kita yang terlibat. Yang jadi mangsa dah tentu lah rakyat kita. Yang dipanggil untuk membantu dah sah2 orang KITA...
Berbagai jenia bantuan yang dihulurkan bagi meringankan beban mangsa ini. Antara nya bantuan yang dilakukan oleh mereka ini. Individu yang perihatin akan nasib mangsa kita.

Disini. Mak Lady ingin berkongsi informasi mengenai projek TELEKUNG yang sedang dijalankan utk tujuan yang sama. Mak Lady bersama blogger Mak Dara akan cuba mengumpulkan sumbangan telekung ini untuk memudahkan penyumbang telekung ini nanti.

Mungkin dengan cara ini kami berharap dapat memudahkan urusan menyalurkan bantuan dalam masa yang ditetapkan. Dalam pada tu juga..kami berharap rakan2 blogger dan pengikut bolggers yang kami hormati, dapat menyumbang ke arah membantu mereka yang memerlukan.

Bagi yg ingin membantu dan menyerahkan telekung, boleh temui kami pada hari Khamis 19/12/13 mulai jam 6 ptg di NZ Curry House di Wangsa Maju berhampiran Pizza Hut/KFC outlets.

Sumbangan telekung di terima dlm apa jua keadaan. *sila baca info di bawah ini* Keikhlasan yang diutamakan.

Jom derma telekung !! InsyaAllah jasa dan sumbangan diberkati Nya. aminn..

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]