WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Saturday, August 3, 2013

Supper @ Labuan Airport

Ngeteh! Lepaking! @ Labuan....
Waktu santai selepas berbuka di Labuan ni tak banyak 
yang mampu dilakukan. Terutama kalau nak lepaking !
Unfortunately tak banyak restoran "mamak" kat sini.
Kalau ada pun, tak lah sebesar PELITA, maupun
Syed Bistro di KL....Tapi sudah cukup untuk kami
 pekena teh tarik ala mamak! 

Selalunya, kami akan ke luar jalan2 cuci mata - sambil shopping
memalam kat supermarket 24jam ! Best jugak, Atleast, kalau ada
barang keperluan, boleh juga kita beli ! (beside 7-e ofkos!)
Kat sini xde down town, or pasar malam mcm kat danau....

Tapi  kalau nak lepak kat kedai makan ala Thai,
kat sini ada satu yang femes amos among org Semenanjung.
Kedai tu namaya diberi " Gukawe ". Owner dia Org kelate.
Dah jelas lagi bersuloh. Berpeluang makan di sana, masakan
Thai dia memang sedap~! Our first day di Labuan - kami
pekena teh tarik kat kedai ni. Teh halia dia pun mmg superb~!! 

Selain di pekan, lepaking yang menarik - adalah di Airport Labuan.
Di ruang veranda di area BERLEPAS, kopitiam Ipoh White Coffee.
Ada suatu malam kami pegi "lepak" kat sana. Happening jugak laaa..

At the OLD TOWN @Airport Labuan

Kira tempat lepak yang menjadi favourite bagi mereka yang stay dekat
dengan airport. Juz like us, perjalanan ke airport cuma berapa minit saja.
Waktu malam mcm ni, selalu nya kami shopping kat kedai 24jam, 
atau jalan2 keliling pulau atau pun, lepak Mc Donald, cuma
tak pasti samada KFC 24jam atau tak. Tetiba terasa rindu 
pada Mc Chicken plak...hahaha

So my daughter suggest kami ke Airport Labuan for supper.
Masa kami ke sana, ramai jugak customers termasuk mereka
yang nak sahur dengan hidangan "samurai" pun ada di sana! Cuma
yang takde kat Mc D ni - hidangan yang berSET mcm kat Semenanjung!

Harap Maklum :)

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]