WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Friday, June 14, 2013

Monsters Masuk Universiti : A kid in you!

In everyone of us.. Even at my age, we still have with us the "little kid" who hides inside our body and only come out once awhile. But when can u see that?
Ahh haaa... Wait till your "kiddo friends" come to visit u. Or being in a place that bring the kid in you!! Perhaps visit the funfair, kids playground or even watching cartoons and animation movies will.do the tricks.
X caya?? Try gi Disneyland ke..gi Legoland ke..watch yr favie cartoons, tengok wayang Monsters Inc..ke? Ade tak rasa korg brada di dunia mereka..Sekurangnya trasa gak yg kita masih ade jiwa kanak2 ada dlm diri kita .. ;))
KALAU xde gak..?? hmmm... Apa kata try method ni plak: All u have to do is ... To have a look at these soft toys ( karaktor2 dlm movie ni)Then, kalau dh ade rasa teruja dgn kecomelan merek ni..kira mmang ada je the Kiddo in you. :) btul x? Huhuhu
Jom tonton movie Monsters Inc ....Kali ni Monsters enrol masuk Universiti jdi pelajar. Kat universiti jdi havoc dgn karektor dibawah ni. Sure imbas kembli zaman kanak kanak korang ni...

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]