WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Tuesday, August 9, 2011

Pengakuan Berahi Dalia Teck...

X HABIS2 CERITA PANAS!! ...
Yang Pasti....
Kali ini lebih menggemparkan!!

gambar: Kredit to Cari.Com.MyForum
Ape idaknya, dari awal isu ini melanda, ramai la peminat setia (x sure samada Apex @ Dalia Teck punya kipas keras mati) yg tidak puashati dgn dakwaan yg kononnya Apex putus tunang tiada kena mengena dgn Dalia. Untuk mendapatkan penjelasan tentang lapuran tersebut, Dalia telah tampil memberi penjelasan terperinci mengenai dakwaan tersebut kepada masyarakat melalui FB & twitter beliau.

Apa yg mengejutkan, Dalia terang2 mengaku melalui bualan di FB, mengenai hubungan beliau dgn seorg lelaki yg bersamanya - ketika pergi Holiday bersiar2 sambil berpimpin tangan di USS, Singapore hujung minggu lepas. Dalia juga menjelaskan mengenai isu beliau yg dikaitkan ada hubungan dengan si dia yg digossip - sape lagi klu bukan si abg angkat merangkap teman sekampung beliau. Samada benar atau tidak, kini Dalia tampil dgn berahi nya menjelaskan mengenai hubungan "dot dot dot" ini ..

Ikutilah pengakuan berahi dalia teck melalui ihsan blogger ini.- Selamat Hari Raya !!

Pesanan Penaja : Enter At Your Own Risk - (',')


BOLEH TUJU LAGU ??.....


Alohaiii Ade Plak Yang Nak Tuju Lagu..??
BoLehhhhh.....!! Xde Masaalah....

Ssuai sgt arr... dgn lagu ni...!!


Tapi Nak tuju kat sapa??...


Sapa lagi klu bukan ....utk Abe & Adek ni...
yo laaa..pakat adek abe blako......


Layannnnnnnnnnnnnn.....



Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]