WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Sunday, June 23, 2013

KLCC Hilang dek Jerebu ..

Assalam warga kota.
Assalam warga Malaysia
Ceria di hujung minggu.

Pagi Ahad yg sepi dikejutkn dgn keadaan cuaca yg suram melanda ibunegara. Kita dh pun tau keadaan ini dah melanda sebahagian negeri di selatan tanahair seperti Johor dan Melaka.

Said to say KL kini dh tercemar dgn Jerebu jugak! Tengok la photo yg Mak Lady sempat snap tdi..jalanraya lengang dan permandangan indah kini dah kabur! KLCC hilang ...

*tlg jgn kluar umah. Jika perlu, amik langkah keselamatan kesihatan. Mereka yg ada masalah pernafasan atau asma dilarang berada di luar kawasan. jangan lupa pakai TOPENG tau..*

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]