WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Saturday, May 18, 2013

Tarikh Lahir Jejariruncing !

AsSalamMualaikum..
Happy Birthday Elia..
Oh ye! Hari ni -Tarikh 18.Mei.. Muncul lg pd tahun ni. Jatuh pd hujung minggu. hari sabtu.
APA yg menarik sangat tarikh ini dlm kehidupan kami skeluarga?  sampaikan MakLady wat entri..hmm..
Maaf yer.. tetiba Maklady terImbas kembali saat, tarikh keramat ni mula tercatit. Bukan nk OVER atau terlebih sudu... Cuma sekadar mengingati tarikh di mana my baby girl yg kedua dilahirkan - di sebuah hospital swasta di Taman Melawati...

Seperti kelahiran kakak nye 2 tahun sebelum tu - baby MakLady itu disambut oleh doktor yang sama !! Yes, After 2 years we met Dr Amir (again...), doktor pakar perbidanan dan sakitpuan di Hospital Tawakal, membantu dalam proses kelahiran di klinik beliau.

Dengan rasa syukur, lahirlah baby girl yg dberi nama Aimie Harmelia, menambat hati mak n abah, skali gus teruja dgn adik baru, kakak Aimie Hazerin, ternyata gembira dan excited (sebab tak sabar nak buli adiknya:)

Masih MakLady ingat lgi, slepas lahir kn puteri kedua ini berlanjut hingga beberapa hari pun, kami masih xtau ape NAMA yg harus dberi. Maklady jenuh berpikir then ketika menonton drama di TV, spintas lalu ilham utk nama si baby ni pun trcipta. Maaf yer my princess II -  stelah berhari2 mencari nama yg sesuai, bru la dapat didaftarkan....

AIMIE HARMELIA : itulah nama diberi. Kelahiran ternyata membawa 1001 mcm pengalaman baru. Cukup  masa utk melahirkan MakLady dan kakak Elia sempat kembali ke Malaysia dari Texas USA utk melahirkan. Sepanjang Elia dalam tummy lagi, dia tak bnyk kerenah. Sehingga dapat jugak la travel ke luar negara walaupn masa tu dia masih dalam tummy....Sehinggalah kelahirannya. Senang sangat~! Alhamdulillah..

Semuanya Okey... Kini beliau lgi OK. Dah lalui bbagai rintangan. Pahit manis. Segala nya .. Hmmm she even much better now..

Anyway im happy and proud of u too ..
Happy birthday to u
Aimie Harmelia ;))

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]