WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Thursday, May 16, 2013

Love, of a Kind

Elia & Amer - thank U for giving me the LOVE, of a Kind !
Assalamualaikum
Pkabar semua pembaca "blog dear lady" yang MakLady kasihi.

Sebelum tu, Maaf lah yer akan ketidakadanya entri kebelakangan ini... Bukan lupa maupun dah merajuk utk berkongsi cerita cuma agak sibuk ....

Sibuk dengan apa?? Mungkin ada yang menyoal...

Sebenarnya bukan la sibuk macam ahli politik kita - dengan berlangsungnya Pilihanraya ...
Pssssttt Uol yg mengundi aritu ....UNDI APA?? hehehehe....
undi tetap rahsia hingga ke hari ini keennnn :))
(lega bila calon ke Parlimen yg MakLady undi MENANG!! )
Tahniah Datuk Fauzi bin Zahari atas kemenangan anda! Kepada semua yang berjaya mendapat mandat Rakyat - sila la jalankan tanggungjawap anda dengan mendahului kami ni yer... Rakyat Malaysia jati ....
ahhh gituuuuuu....ler amanat rakyat kepada pemimpin mereka :)

Sibuk mengikuti aliran politik yang melanda selepas pilihanraya. Kini kita sudah pun ada Menteri menteri kabinet yang akan melaksanakan tugas mereka dengan mandat Rakyat dengan sebaik baik nya. Begitu la diharapkan...

Selebihnya MakLady teruskan tugasan harian seperti biasa. CUMA lately ni boleh dikatakan sibuk memanjang. (ngalah mereka2 yang tersebut diatas tadi...hehehe) dengan program yg bersangkut paut dengan  insan kesayangan MakLady. Seperti yang dirancang, MakLady terpaksa berulang alik utara - selatan utk sempurnakan tanggungjawap terhadap mereka. Almaklumlah. MakLady kan ibu mithali kaedahnya...hehehehe... (walaupun tak mithali mana...)

Contohnya like this week - sepanjang minggu sibuk dengan urusan sekolah Amer. Urus itu ini. Jumaat ni plak nak kena gi amik dia balik for weekend break. Then the same day, travel to Klang to pick up my mom. Tamat tempoh percutian di rumah abang MakLady. Now she's back to KL....

Esoknya plak, trip to Melaka.. Sebelum tu kena organisea few things. Plan demi plan dah diatur bersama teman baik Elia, Newrule. We gonna be with Elia on her special day. That remind me to pick up her dress for the occassion!! Ok lepas submit entry ni, MakLady akan ke Sri Gombak amik baju yang ditempah utk Elia dan As (her BFF) then Im off to WangsaWalk!! Busy...busy day!!

See Uol later k. Klu tak sempat jengah, I will update via my mobile.... short & simple ;))

Anyway Happy Mother's Day to all "MOTHER" out there - coz for me , no matter what u do, where u are as mother - you are always a mother!! Naluri ibu tetap ada ... bagi insan yang melahirkan....nescaya kasih sayang anak itu tetap kekal abadi! Sanggup buat apa saja untuk anak2. Pengorbanan seorang ibu - tak pernah habis habis selagi nyawa dikandung badan. Pengorbanan seorang ibu tak perlu la nk dipertikaikan...

LOVE U my darling readers!!!
To my darling blogreaders yang setia - Terima kasih banyak2 atas sokongan kalian :) Love U ketat2. 

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]