WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Saturday, March 23, 2013

Shopping : Power Bank

Assalam Semua
Happy Weekend Uols....
Syiok nya ... ppagi lagi dah kluar umah. Bersemangat nk spend my Saturday dgn my BFf..yeerrrr tengok betul betul... Bukan BF tuuu...hehehe tpi BFF.... (sja nk gedik wat gimik :l)
Anyway, jom tengok apa aktiviti sebenarnya MakLady today!!
Ok. mulanya bfast kat taman melawati... kenalah isi minyak dlu. Energy! hehe dgn secawan nescafe... dan nasi lemak!!! hehe energy la sgt kann... (blaming my petsis for this...dia yg ajak sbb katanya nasilemak kat kedai mamak ni - sedap!!) but frankly.. biasa ke cuma specialnya sbb bungkus dgn daun pisang..macam zaman skolah skolah je...
We chat n chat. eat n eat...then she paid for the breakfast. Alhamdulillah. Murah rezeki awak...! aminnnn....
My petsis merangkap BFF MakLady dari Melaka. Datang KL ade urusan. So she will stay tonite before balik esok. Seronok jumpa sbb bnyk crite yg kami update kan...cuma xleh la cite kat sini...huhuhu....
Bila dh lemau berbual..kami pun bercadang gerak ke aktiviti seterusnya...Apa lagi klu bukan SHOPPING!!!! and look what i got for my Hphone.....

Taaaraaaaaaaaaa....
Lepas ni makin kerap la MakLady online and wat entry....hehehe...katanyaaa...
To my blog readers & walkers....
Happy Weekend and jgn lupa...
happy blogging Uolz ;-)
(credit to cikAyu for that pink PB :) & mine is black....)

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]