WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Tuesday, March 26, 2013

Amer & the Monster

AsSalam....
Selamat Bercuti kpd semua pelajar murid sekolah yg mula bercuti penggal pertama. Ibubapa pun amik kesempatan, spend time dgn anak msing msing dalam seminggu ni.
Macam MakLady jgk. Anak yg lain masih di kuliah masing. Erin dh pn balik sana. So stidaknya, ada gak la peneman minggu ni.
Sebabnya.. seperti yg penah MakLady cerita dlu, tahun ni semua away from home. Tinggal MakLady sorang...huhuhu
Ehh...ni nak cerita psl aktiviti Cuti skolah k, bukan sessi mengadu hal... hahaha.. ape la MakLady ni hehe
Apa kata, kita mula kan cuti ni dengan berjalan2 sambil bersantai tengok wayang. Howz dat? Amer sronok! Excited! Sebelum tu, MakLady selesaikan bberapa urusan awal pagi hingga ke tengahari, baru lah kami ke Wangsa Walk. Had a great meal then tengok wayang...
Crite ape? hmmm... cerita wizard of OZ tu.. (yerr baru nak tengookkkkk...) Ape ape pun, crita dia best gak. Teringat pd Alice In The Wonderland.
Tapi sblum masuk panggung sempat Amer posing kat promo poster crite akan datang.. Sila lihat photo dibawah ni....
Menarik gak...so MakLady pun snap! snap!! dan letak kat entri ni so that will remind me to take him to the show.. o_O

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]