WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Tuesday, February 19, 2013

Welcome Back MakDara ~!

Assalamualaikum Semua.
Pekabar dearie semua.

Ramai yang dah tahu sepupu MakLady telah berangkat ke Mekah beberapa minggu lepas. Syukuralhamdulillah, tertunai hajat nya untuk bersama suami mengerjakan umrah. Masa dia berangkat ke sana MakLady dan anak2 ada pergi hantar kat KLIA. Teruja rasanya, macam nak ikut serta. Namun belum ada rezeki lagi. InsyaALLAH - mohon bawa bersama doa utk dijemput ke rumah ALLAH. Aminnn..

Semasa Mak Dara di sana, tetap ingat kami di sini. Terima kasih yer Mak Dara sebab share dengan kitorg  keadaan kat sana. [she always update news and photo via Instagram] Teruja tengok potret di tanah suci yang dikirimkan. Sungguh aman jiwa...  Ramai jugak yang menceritakan pasal pengalaman mereka semasa di sana. Malah ramai yang komen - rasa rindu nak ke sana lagi. InsyaALLAH ada rezeki nnti - sampai la kat sana
Photo by adzairdawati
Gambar dari instagram Mak Dara
Sungguh seronok dan tenang hati bila baca entri di BLOG dan tengok instagram Mak Dara ketika di sana. Now she's back! Alhamdulillah... RINDU makLady nak jumpa Mak Dara smula. Sejak Mak Dara balik dari umrah, belum sempat lagi MakLady gi ziarah. Lagipun MakLady tak sabar nak dengar cerita menarik tentang pengalaman Mak Dara nanti...

InsyaALLAH bila MakLady dah sihat betul, akan menyusul ke rumah Mak Dara. Riinnnddduuuu sannnggaattt dengan my darling sista ni - terutama rindu nak baca entri dari Mak Dara !! Welcome Back Bicara Mak Dara!:]

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]