WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Friday, February 8, 2013

Maaf Kawan ...

Assalamualaikum semua. Salam Jumaat
Salam Solat Jumaat.

Diluar sana masih hujan... Hujan Rahmat ;)

To All the ladies kat pejabat tu...
Jom kluar gi window shopping hehehe
Aktiviti bila sampai lunch break on Fridays..
Bagi MakLady plak - time to Terjah Blog :)

Maaf ..lama sungguh tak join sini. 

Teringat nak jengah blog kat sini. 
Mula kan search...tetiba, "Mana pegi nye EKawan ni....??"

Kalau nak ikutkan - ekawan.com ni lah portal pertama yang MakLady kenal masa mula berjinak dengan blog. Tu pun kawan pejabat yg kenal kan. Dia kata kat sini boleh blajar wat blog.. So sambil wat keje, curi curi masuk create blog... hehehe

Seingat MakLady - masa tu tak kenal lagi dengan blogspot.com 

Tapi yang sedihnya - bila MakLady teringat nak terjah skrg, benda ni dah xwujud ke? Tak leh nak cari dah.... KENAPA yerr??? 

Apa dah jadi pada Ekawan.com ni? Pada blog yang satu masa dulu penah dijadikan flatform utk MakLady asah bakat menulis..... uwaaaa...sedih nyaa....:(

Tempat jatuh lagi dikenang...
ini kan plak tempat awal belajar buat blog...

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]