WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Friday, February 1, 2013

Jom Lepak Santai !!

Hyeee... Sure Happening~! 
That's the only thing i can think of right now.....
And perhaps U will think too??

hmmm. well...
Sejak MakLady jdi blogger sepenuh masa ni, blum lagi wat pertemuan dgn blog's followers secara rasmi. Kalau setakat @blog or komen tu, dah biase dah....Ye laaa.. Ramai yang kenal hanya di alam maya, tapi xkenal sangat in person. Mungkin bila wat EVENT nnti insyaALLAH boleh mengeratkan hubungan sesama bloggers.

Xperlu event yang formal ! janji mampu erat siratulrahim, itu lagi penting. Biar pertemuan sebagai tanda penghargaan! Trust me, walaupun sejuta tahun sekali pun, rasanya kami tak mampu nk balas jasa baik , keikhlasan ANDA setia bersama "Kami"..

But WHO is Kami? (mungkin ada yang tak tahu or kenal siapa?? ) ...
Peluang  utk duduk bersantai bersama2 - mengenali satu sama lain...;) OH DEAR .. teruja & terharu bila ada yang ikhlas dengan niat yang bersih.. InsyaALLAH ade la nnti rezeki nya tu... ;)) kepada ANDA  yang mengikuti jejak coretan entry blog MakLady ni,  sah! sah! kenal ... (termasuk mereka yg hanya kenal kami dari jauh.....) MakLady syukur sebab antara mereka ni, melalui komen, lahirkan hasrat ingin mengenali kami lebih dekat - dan bukan sekadar Followers...

For these reasons, we decided...NOW! It's Time ~to pay back~!! 
WHAT? Yezzaaa...you read it correctly... We are gonna to invite U to Lepak Santai bersama... Kami dah lama dah plan acara santai macam ni. Actually, this is the way, We wanna say THANK YOU for your support! (Blog Dear "Mak" Lady) 
 
Hhhmmm Cuma difikiran kami di sini, ADE KE YANG SUDI? Ada ke yang berminat nak lepak santai besama MakLady & her insan2 tersayang ni...? Bukan la grand mana, sekadar acara lepaking bersantai. Sekadar ingin mengucapkan TERIMA KASIH kami kepada yang sudi SETIA brsama kami sekian lama secara LIVEMakLady tak tau nak balas mcm mn. Amat terharu dan menghargai setiap sokongan ANDA terhadap blog dan kehidupan MakLady sekeluarga.

WHEN??.....& WHERE....??
Memandangakan next week MakLady nak menghantar insan tersayang -(bakal berangkat ke Sabah via LCCT) dan juga pemergian sepupu MakLady, Mak Dara utk melakukan UMRAH bersama suami.(seawal pagi penerbangan via KLIA), so apa kata, sambil2 tu, kita lepak santai sambil berBreakfast @ Morning Coffee?? Dijadualkan pada hari tersebut, kami akan berada di LCCT separuh hari!!

*Berminat? ...check it out @ my next entry. TQ

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]