WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Saturday, February 2, 2013

Lepak Santai Bersama MakLady & JR

Assalamualaikum ~ Salam hujung Minggu
Ceria ceria bersama family  tercinta....
yang bujang tu ~ tersenyum lebar ...
mungkin nk ketemu buah hati.. pweeiitttt~!

Seperti yang MakLady coretkan pada entry INI, peluang diambil utk bersama followers yang dihargai. Tanda TerimaKasih! Lagipun ada yang nyatakan hasrat nak kenali dari dekat. So, Apa kata, we meet up and lepak sambil chit chat sambil "morning coffee" ..atau paling tepat - lepak santai bersama MakLady & Cik Jejar....

Sebenarnya cadangan ni pun dari blogger@follower setia kami - nak ketemu face to face .... and frankly, we love the IDEA....Infact, We do love to have YOU, our darling followers!  Santai berkenalan sambil duduk mengeteh!! We Love Santai2 Uolz ..


SO APA LAGI....?? Let's join us.....
Jika ada kelapangan masa kalian, amat2 dialu alukan. "Lepak Santai Bersama JR" - dijangka diadakan di LCCT pada hari Rabu, 6 / 2 / 2013 - jam 0800 - 12tghari (akan diberitahu jika berlaku sebarang pertukaran masa)

NOTE: THIS IS AN INVITATION EVENT ONLY :  Berminat dan sudi join? Nyatakan Nama & link blog kat COMMENT di bawah ni.  Jangan lupa INBOX ke FaceBook : butir Nama, Alamat, No TEL & Nama Blog Anda. Cenderahati disediakan. Tunggu arahan seterusnya dari blog ML atau JR.. ;)

Event Relax & Santai bersama JR ..... adalah salah satu, aktiviti santai yang dah dirancang utk tahun ni bersama followers.
* for more info .. check out my upcoming entry on the matter TQ*

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]