WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Monday, February 18, 2013

Adam dan Hawa muncul semula...

Mulai arini katanya (kata astro Ria 104 la tu)  peminat Adam dan Hawa akn berpeluang tonton smula drama bersiri ni, jam 6petang setiap hari Isnin hingga Khamis. Tak cukup plak dengan siaran siang, dorang kasi lagi ulangan nya jam 1!.30malam hari yang sama! Best kenn... Kira sapa yg xsempat tengok petang leh ngadap astro malam nya. Jangan sampai lewat tido esok tak bangun nak pergi keje SUDAHhh....  nya klu tayangan ulangan ni, jarang ade iklan memanjang. Baru seronok tengok!

Pasti ramai yang tunggu...

 Apa pun.. peminat Adam Mukhris masih setia nk tunggu ulang tayang ni. especially bgi mereka yang terlepasd episod awal siri dulu... sure teruja nak tonton semula si Ain dan Adam .....dalam cinta yang penuh dengan suka duka sedu sendan tawa riang mereka. Memang hebat ~ tambah plak si AA dan AA yang berlakun sama ....

Kepada anda yang rindu nk tengok Adam Hawa - jgn lupa k...
Sambil serapkan kasih sayang yang ada dlm cerita tu ke dunia luar !
Maksud Maklady element yang memupuk rasa kasih terhadap insan tersayang....

Contohnya : Lihat sahaja kemesraan kedua pelakun ini. Wlaupun mereka di luar set,
kemesraan terjalin antara mereka ibarat bersaudara. Tak caya tengok saja gelagat mereka
ketika kluar dinner bersama pada minggu lepas....

Mesra bersama pasangan ....

Photo: The real and onscreen Adam dan Hawa

Harap kasih mereka kekal - seperti Adam & Hawa ;)

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]