WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Thursday, January 31, 2013

Car Sticker yang CooL

Assalamualaikum Semua ....

We meet again today~!
Terajin la plak MakLady update entry....kennnn...

Kawan2 yg rajin terjah blog MakLady ni
Terima Kasih yer.. ;)
SAYANG ketat ketat kat korg -
my darling readers .. yessss...
YOU laaa....yang tengah baca entry ni...
sapa lagi..?? ;)) Tq Very Mmuuaahhh

Pekabar Hari ni, Ade ceria kaa?? huhu
Tak Pe - Tak Pe....~~
Kalau tak berapa nak ceria... 
Jom kita relax kan hati, minda dengan
jamu mata with these owesome lagi CooL, car Sticker ni...

Juz like the one yang MakLady letak kat entry sebelum ni....
maybe lepas ni, if korg jumpa stickers yang best best , leh la share....

Bagi yang minat utk dapatkan Car Sticker ni, boleh la gi cari kat kedai assesori
kereta or pasar larut malam - Uptown / DownTown pun ada jual......murah je ..
about RM5 to RM10 sajaaaaaa ;)

Selain dari car sticker ni, MakLady nak share la pulak the Car Sticker yang
korg leh letak ROADTAX kereta sambil "menghias" kereta dengan MOOD
yang CERIA and COOL....(juz like the one kat bawah ni..)
Road tax stickers - ANGRY BIRD
Sticker mcm ni MakLady search kat
http://www.lelong.com.my/
CoOL beb... ;)) utk peminat
Angry Birds....
Dengan sticker mcm ni, atleast peminat HOBI masing2 leh gak diabadikan bersama... Paling tidak pun, tak de la boring sangat windscreen kereta tu kan... atleast ada gak ler ceria pada mereka yang terpandang akan sticker2 ni... MakLady plak , kalu nak letak sticker roadtax ni, seronok jugak klu jumpa yang ada Humor skit. baru best baru ceria hidup.... bergantung pada situasi jugak ...CONTOHNYA mcm sticker ni....

Road tax stickers - SIMSON
Paling tidak , seronok gak ler abang JPJ tu Check roadtax korang nanti. Atleast, will bring up the GOOD MOOD of them... hhhhhmmmm or maybe senangkan keja dorg nk check RT kereta .... tak gitu? ha ha ha

Check this OUT ~! 

Kalau tak pun, boleh gak try yang ni.... Cool habissss.. cuma yang ni bukan sticker biase tapi ianya 3D Sticker bentuk CiCak - yezzzaaa klu tampal kat tingkap mcm ni - nmpak cool sangat~! 
Dont Worry - this is NOT MakLady's car...
kredit to Lelong.my - nk search car sticker jumpa...
si cicak man ni.... hehe..cool lizard~@@
MakLady penah nampak ada org letak sticker ni kat penutup tangki pun~! Teringin gak nk dapatkan sticker mcm ni. Then tampal kat tepi kereta....Agak2 terkejut berok hutan tak, Mamat Bangla kat station minyak bila dia nak tolong isikan minyak nanti....ha ha ha... Got U~!!! 

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]