WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Monday, December 31, 2012

Kenangan 2012 bersama Bloggers

Salam Tahun Baru 2013
Alhamdulillah
2012
Tahun 2012 bakal berakhir dalam beberapa jam lagi...
Pasti ramai yang setuju dengan MakLady bila ada antara kita 
yang ttiba sibuk dok pikir apa azam diakhir tahun
 Masing2 sibuk persiapkan diri dengan AZAM BARU.

Apa pun, hari ni tak nak bercerita pasal azam baru...
biarlah menjadi titik mula azam tu nanti, menjadi matlamat individu.
(walaupun sebenarnya entry ni khas utk Azam 2012 MakLady
- salah satu Azam yang tercapai..Alhamdulillah)

Hari ni, MakLady nk paparkan peristiwa menarik sepanjang 2012 
bersama bloggers - mengimbas kembali detik manis 
( sbb yg pahitnya takde...)
Mungkin Tak ade yg menarik pd mata Uolz
tapi pada MakLady memori bersama rakan2 bloggers...
tetap menjadi ingatan paling indah sepanjang 2012 
DI MANA PERTEMUAN DEMI PERTEMUAN
DIABADIKAN DALAM KENANGAN...
Photo by ladyniza65
Sebahagian bloggers yang sempat MakLady temui
sepanjang tahun 2012 lalu... Kenangan bersama
dan layanan mesra kalian tak mungkin MakLady
lupa. Tetap menjadi Kenangan Terindah 2012

Selamat Tahun Baru Semua~! Marilah kita berazam utk menggunakan media internet & blogging dengan bijak dan lebih matang! Moga 2013 menanti Kita dengan seribu satu kenangan manis bersama... ('',)
InsyaALLAH

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]