WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Monday, December 31, 2012

To Every Each One Of You

Assalamualaikum 
My Darling Bloggers
dan semua yang penah singgah...

Salam Tahun Baru 2013

Sempena muncul tahun baru 2013 ni..
JUTAAN TERIMA KASIH 
kepada ANDA kerana menyokong blog MakLady selama ni.
Tanpa ANDA semua, yang pasti Blog Dear Lady takkan wujud
Tanpa sokongan ANDA, takla MakLady rajinkan diri menulis.
Kalau ANDA tak masuk jengah Blog MakLady, rasanya takde la
followers sudi hadir ke Blog Dear Lady ni seperti sekarang...
Thank You from the bottom of my heart!
dan HARAPAN MakLady dengan sokongan ANDA bakal
memberi inspirasi agar terus ada idea utk berblogging
mulai tahun ini, hingga lah Tahun seterusnya...InsyaALLAH

BOLEH TAK NAK BAGI UCAPAN??
Thank You For Your Support
Ini dia! - kira ucapan MakLady umpama si artis yg naik ke pentas terima award tu...

"TERIMA KASIH SEMUA! Khas buat ANDA yang ....
* follow blog MakLady 
sincere followers maupun sebagai stalkers.
* sudi mengintai2 blog 
maupun sekadar singgah/terjah blog
* terlibat sama aktivit blog
***
Especially Dedicated My 
<3 THANK YOU <3
TO EVERY EACH ONE OF U 
who always...
*sudi setia follow my entry * rajin komen kat entry * ikhlas dari segi sokongan
* sudi jadi kawan blogger MakLady * yg masih setia dengan blog ni, walaupn 
tak pernah berjumpa, hanya sekadar bertemu di laman KOMEN....:)
dan akhir skali, 
TERIMAKASIH yer..
*buat MakLady terharu sbb letak link
Blog Dear Lady kat PAGE korg

Sesungguhnya Hanya Allah yang dapat membalas jasabaik,
ketulusan, keikhlasan hati Uolz semua (bloggers, readers, followers - termasuk the SILENT one)

Sekelian sahabat, keluarga tercinta, anak2, adik2, kakak2, abang2 yang Maklady kasihi. 
TERIMAKASIH yang tak terhingga kerana sudi sokong BLOG MakLady ni. 


You Are The Best Followers & Supporters.
TERHARU MakLady...
Rakan Bloggers saling menyokong!!!

TERIMAKASIH DAUN PALAS
Selamat Tahun Baru 1213 !!

From the Desk of MakLady:
Terima Kasih to my FOLLOWERS & Haters~! 
Kehadiran kalian sedikit sbanyak telah memberi semangat utk MakLady terus menulis...Walaupun MakLady akui, blog MakLady ni tak la sehebat mana. Xpun leh nak challenge bloggers yang sedia ada dan terkenal lagi disegani. MakLady masih merangkak lagi..Namun bersyukor bila ada antara bloggers yg Hebat sudi sokong blog MakLady. Malah ada yg setia memberi semangat dan sokong kpd MakLady utk terus berkarya. (MEREKA tahu SIAPA MEREKA yang MakLady maksudkan :))

"setiap yang baik akan dibalas baik" - MakLady  tak mampu nak balas segalanya. InsyaALLAH segala jasabaik ANDA bakal dibalas dengan Rahmat & Kasih ALLAH selalu 

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]