WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Monday, September 24, 2012

Monday Blue to Monday Green

Assalamualaikum Semua Blogger MakLady...
GREAT Morninggg..... (",)

Dah Sarapan ke Belum ni ?
Pasti ada yang dah tersenyum lebar 
untuk mulakan tugas Hari Isnin... 

Tak kurang juga, ada yang monyok je pepagi ni...
Issskkk... 
Rasa mcm tak bersemangat nak hadap meja yer?
Ni mesti rasa mcam Malas jerr...Almaklum la kan.. 
Semalam dan Sebelum Semalam tu cuti hujung minggu!

he he he he
MONDAY BLUES...kaedahnya...

Haaaa....Faham...MakLady Faham!
Sebab tu la , MakLady mulakan hari ISNIN ni 
dengan entry yg bakal segar kan Uolz...
(insyaALLAH...)
kira kasi FRESH skit mata dan minda Uolz
OK tak?

Bismillahirahmanirahim.
Jom kita mulakan hari dengan
melihat pohon cactus yang
hijau daun nya ni....
Waaaaahhhh... segar nya pokok
cactus comey ni... Maklady sempat spray
air kat "body" mereka ni.. sambil ucap,
"SELAMAT PAGI CIK CACTUS"
[ klu tuan dia ceria pokok pn ceria gak]
Org kata, bila mata kita melihat kehijauan
pagi - pagi mcm ni... minda kita akan
terus segar. Kalau tak percaya boleh
cuba dengan pokok hijau yang lain...
 [ Bolehlah Uolz start bela pokok hiasan
 yg berdaun hijau kat opis Uolz ...
...sure FRESH minda selalu ]
Cuba laa... tapi tak semestinya cactus.
Klau selalu tengok pokok hijau pada setiap pagi
nescaya mata pun segar, dan sampai ke minda ...

Yer laa...Org kata , bila tengok Warna Hijau 
ianya akan memberi kita Aura Segar 
hhhmmmm 

BARU BOLEH MULAKAN TUGAS , 
DENGAN SEMANGAT SEGAR .. :))

MINDA SEGAR HATI TENANG
MINDA CERGAS HATI SENANG

  ~ Thanks to Aimie & Amir ~
sbb hadiahkan  "Ole Ole" Cactus
dari Cameron Highland kpd ML ~

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]