WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Thursday, September 27, 2012

BlogWalking : I love My Husband

Salam Bloggers Kesayangan MakLady...

Sudah Pasti Bahagia dan bangga nya hati si suami bila dia dengar atau dapat tahu si isteri menghargai dia...
bukan setakat dengan kata I LOVE U...

BlogWalking Bersama MakLady
Tapi dengan "surprise" yang terindah....
Mungkin ... ada yang berpendapat - tak perlu ucap.."dia dah tahu dah i sayang dia...."
Tapi ada kala kita lupa - org lelaki ni ada masanya gak dia nak kita hargai dia..
Baru la hati dia selalu kat kita... x gitu ? ;)
So let's DO SOMETHING to spark the LOVE into the relationship...

waaaa..ML dh jadi mcm pakar perunding hubungan plak dahh..hehehe
Ok per..kongsi2 pengalaman kaedahnya..
Lagipn - sang suami ni akan lebih mrasa dirinya dihormati jika isteri menunjukkan kasihsyg...

SO dengan idea yang ML ada ni, apa kata Uol amik peluang ini utk SHARE dgn kawan2
cara Uol "menghargai" suami , seperti merancang saat2 indah atau ucapan paling romantis yg penah Uol buat utk SUAMI uolz. - maka hari ni ML nk ajak blogger yang ingin luahkan rasa kasih syg terhadap suami tercinta, sila laaa... join segmen BlogWalking Bersama MakLady - I love My Husband.

Apa yang Uol kena buat?
(1) Mula2 - pastikan dah sign in as FOLLOWER to Blog Dear Lady ni...[Nampak tak, MAKLADY' FAITHFUL FANS AWARD kat sebelah kanan page ni?] Kalau belum lagi, boleh lah sign in. Tkasih :) 

(2) Buat satu entri Khas Utk Suami masing2. Tajuk yang diberi : " I Love My Husband" dan copy paste logo kat atas ni dan letakkan sekali kat entry korg tu.

Tak kira la apa jua bentuk entri - diterima. Korg bleh cerita kan apa yg penah atau akan buat utk suami tersayang, sbgai cara menghargai kasih syg kpd dia. ATAU Korg nk bercerita pasal kesah2 manis korg dlu2 pn boleh!!!

Korg nk letak gambar kahwin korg ke..Korg nk letak video ke. Korg nk kasi ucapan sayang yg paling romantik ke...APA-APA aje hokey!! Janji Ikhlas dari hati korg utk cik abg tersayang..

(2) Then, Korg letak "link" entri korg tu kat entri ML ni...[ kat kotak komen kat bawah entri ni] . So that blogger lain leh klik dan baca entri korg. haaaa...kat sana nnti trafik korg akan meningkat sama.... x gitu :)) suka x...suka x??  

(3) Lepas tu, jgn lupa - tag kat kawan2 korg yang korg rasa minat blogwalking sambil tingkatkan trafik blog mereka. ( PASTIKAN mrk ikut syarat2 seperti diatas juga ;))

Selain dari menggalakkan kawan2 mengunjung blog kita, dengan cara ni juga dapat mengeratkan siratulrahim antara kita semua, sambil belajar dari pengalaman rakan2 dlm mengharungi kehidupan seharian kita, 
Demi Cinta   ;). 
 Sharing Is Caring..

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]