WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Friday, July 13, 2012

Hanya tinggal sehari lagi..('',)








Salam Bloggers dan Salam Jumaat utk semua. 


ESOK!! MakLady will be attending a seminar by Nuffnang's Malaysia. Skali lagi, ML akn bersama cikBoss dan Nuffnangers sertai seminar mengenali potensi anda sebagai Blogger masakini. Seminar ni djangka mampu berjaya bersama bloggers yg diketahui hebatnya. Sejak dapat SEAT lagi, ML teruja untuk turut bersama BLOGOPOLIS. By now, Ramai dah pn tau pasal event hujung minggu @ Concorde KL. Korg mcmmne? Ada yg join..tak? Bolehlah kita kenal2 "face to face"...('-')

Tiket masuk: Rugi klu x dapat tiket ni. Harga RM180 satu seat ;)
Bagi bloggers yg  baru belajar mcm MakLady ni, mmg perlu join seminar mcm ni. Kat sana nnti, akan diajar dlm sessi /program2 menarik seperti contoh kat  SINI

Yg mana sessi ni merupakan isian penting dlm membina sebuah blog. Kira mcm guide line dari para speakers yg dijemput utk bimbing kami nnti, semua nya demi naikkan rating blog masing2.


Bukan senang tau nk jdi blogger yg hebat. Jadi tak salah jika kita blajar dr mrk yg pakar. mcm Nuffnang sentiasa peka utk lahirkan ramai bloggers yg berwawasan. Kat sana nanti MakLady bersama blogger lain - berkongsi ilmu agar mampu maju kan daya penulisan agar lebih menyerlah dan berjaya seperti blogger terkenal. InsyaALLAH


MakLady mula berblogging ni sebenarnya dah lama cuma sekadar suka2. Tpi skrg minat datang utk gali ilmu dari SESI Kelas Bimbingan @ seminar esok!!. Harapan agar lebih ceria dan berkarya dgn baik dan tersusun. Apa yg ML nk capai masa kat seminar ni nanti, ialah bersama bloggers belajar teknik2 ygn sesuai dlm penulisan blog. Tak sabar rasanya nk belajar tips dari Nuffnang Malaysia's Blogopolis ESOK !!
WISH ME LUCK :)) ...


ps: Nuffnang Blogopolis 2012 boasts a myriad of topics, a variety of industry experts and a bevy of talented top bloggers who are more than happy to share with you their experiences, their stories and their blogging tips on how they have achieved top-blogger status. All these were highlighted during a similiar seminar last event in Austaralia. Calling aspiring Nuffnangers, here is your chance to get one step closer to become a top blogger. [credit to Nuffnang's Malaysia]

![ NAK TAU APA ITU BLOGOPOLIS, SILA CLIK VIDEO KAT BAWAH.]

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]