WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Saturday, July 14, 2012

Bermalam D' New Castle

Masa ni baru landed kat Airport (KB) wowww..hebatnya..
Entri ni sebenarnya dah berhabuk dlm draft. Since Im away ...(MakLady kini dah sampai kat Concorde for the seminar) Maaf, hari ni rasanya, xsempat nk update blog so i would love to share some photos that might make your visit to my blog "NOT SO BORING"...x gitu ;) hehe


Ok..where to start? what to show U?


kat lobby ketibaan: sementara tunggu my supiir datang amik!
Actually these photos were taken during my visit to the state of  Che Siti Wan Kembang a few months ago. Frankly, those was the only time i flew in by our very own Low Fare airliner. Who else?!!. But rasanya tak la murah tara mana pn. I paid RM150 for one way trip but still... what is RM150 compare to faster, smoother, more relaxing and comfy trip. Yezzzaaaa sblm ni, I drive all the way to KB, dengan mcm2 dugaan. Apa tidaknya, kena amik kira jgk beza klu drive. Bnyk kerenah: like kena drive all along Karak Highway. dengan jauhnya lagi. Penatnya..suspen nya..seramnya...hmmmm..SO kira berbaloi tau my trip kali ni... ;)) 


Anyway enuf dulu wat masa ni. I need to go now.... Seminar dh nk start!! :) i'll see u when i see u ....


Hari Pertama : Smpai je kami terus ke hotel ...
x bynk pusing2. Sempat jalan2 tgk pekan KB
Malam tu hujan....xleh nk ke mana2....cuma lapar??
Enjoy Your Weekend dear ;))
 Pusing punya pusing perut pn dah lapar..
Tetiba my tourist guide tu suggest kami try the best Nasi Ayam...
Hmmm.. bila sampai kedai dia.. tgk mcm bersih. Kira OK la tmpt ni..
Mmg bersih cuma hanya ada bberapa org ygn tinggal lagi..
Inilah dia MENU @ Kedai Nasi Ayam MUALAF
[lokasi near to Tesco klu x silap.]
Bila dinner sampai. Kami terus bedal. Lapaaaa dooo...
[mula dengan Bismillahirahmanirahhim ..dan niat makan]
Org pn makin ramai masuk. Rezeki. Good for the whole Family.
Lepas kami pusing2 pekan malam tu, ttiba perut pun mula
bergendang..sbb dari turun k/terbang siang tadi tak makan..
Tapi nk makan kat mana? well..nasib baik ade tourist guide!
Selesai DINNER - dalam hujan renyai2 - kami dibawa ke pasar
malam - quite femes gak pasar malam ni. Ala2 uptown..
cuma ralat sikit sbb bila sampai ke kat situ,
hujan turun lagi lebat... Hujan rahmat tu...
Then we proceed back to hotel. Ngantuk maaa...zzzzzzzzz

* jgn lupa sambungan cerita Jalan2 cari Makan...@ D New Castle

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]