WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Sunday, July 15, 2012

MyDearLady Ubah Wajah

Assalamualaikum Bloggers kesayangan MakLady

Inilah Header Baru Blog Maklady


Jari Disusun atas kelewatan mmbalas Email dan komen kalian di sini. Ini bukan sengaja tapi almaklumlah, sejak balik dari seminar Blogopolis tempohari, banyak benda yang  harus Maklady selesaikan...

Termasuklah , mengemaskini MyDearLady ni haaa....

Hmmmm... ade perasan tak perubahan blog MakLady kali ni. Amacam? Terujaaaa MakLady nk tau pendapat Uolz.... hehe  Ini adalah salah satu, changes yang harus MakLady lakukan setelah menerima bimbingan dari para panel yg berpengalaman sepanjang seminar berlangsung tempohari.. Wlupn ianya kira "my first step" tpi harap bebenor  dapat memberi kesan positif atas apa yg dikongsikan. Maklady ni bukan pandai sgt nk wat blog ...Main hentam je.

Taaraaaaa...ni la hasil nya. Pada ML bukan cantik tapi biar mudah utk dibaca... Well? Apa pendapat Uolz. [oh ye..kalau bleh KOMEN sikt pasal muka baru blog makLady ni...pllzzzzzzzz...]

Sementara tu, MakLady akan praktikkan apa yg dipelajari. Memang klu nk bercerita - apa yg ML belajar masa attent the seminar tu, mmg rasanya tak cukup ruang. Sbenarnya bnyk lagi MakLady nk bual pasal seminar. Bnyk yg nk dikongsi. Tapi apa kan daya, masa jeles dgn MakLady skrg...  InsyaALLAH nnti ML wat entry pasal seminar tu yer....in my next entry...

Keep blogging. love uOLz

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]