WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Thursday, July 19, 2012

Enjoy Your Lunch @ Subway



 ENJOY YOUR LUNCH : ML tengah lapar ni, sbb bfast tadi tak makan apa2 ...sekadar juz buah dengan biskut oat... bukan la nk ngada2 diet atau nk berlagak tpi ML ni klu bab amik bfast awal2 pagi mmg X laaa...So bila dah tiba waktu cam gini, terasa la plak kelaparannyaaaaa...huhuhu

Ohye, my dear blogger:  xlama lagi kita akan berpuasa! Weekend ni kita akan jalani ibadah berPUASA...
So, apa kata kita praktiskan perut ni agar terima makanan yg sederhana, maksud ML - not so heavy gtu... misalnya utk makan (sahur) seawal pagi...

Maaflah klu ada antara anda yg ON DIET! ..sbb tak semua diet program ssuai utk semua org. Jadi, tepuk perut tanya selera..huhuhu.

Hari ni, ML tanya selera gak. LUNCH arini. ML rasa mcm nk makan  @ Subway ...nk pekena sandwich! 

* Lunch dgn sandwich mengikut kesukaan anda @ Subway -  jgn taruk sauce & cheese! Low Kalori Meal tauu * 
Happy Lunch.. :)

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]