WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Monday, June 25, 2012

Sebenar Benar Nya....

Salam 1Malaysia, Salam Sejahtera : 


Maaf la yer.. hari ni klu korg perasan ML tak sempat nk tulis entry pn. Ni pn di saat terakhir Isnin. Baru je habis siaplan assignment yg diberi.. 


OH My DEAR Lady, sian awk yer.. Hari ni , seharian ML Xlangsung jengah...
Jgn la merajuk! ML bukan sengaja....


SEBENARNYA...
ML sangat2 sibuk....


Yerrrr... sebenarnya skrg ni pn baru je selesai keje,
sakit bahu ML menaip dan penat otak pikio apa nk karang...
seharian dok merap kat bilik & now stay up utk print dia plak... 


Issskk Penat gak yer - tpi xkesah laa...
janji ada keja, ada gaji  ... :) 


Sebenarnya, 24jam yang lalu, dapat call dari cikBOSS baru ML
last minute minta tolong utk siapkan keje ni.


Sebenarnya, Hari ni, seharian ML sibuk sgt2 utk siapkan research ttg satu topik ni.
assignment ni actually utk projek terbaru dia - terlibat dengan program "forum"


Sebenarnya, ML ni kira PR terjun dia. Sbb PR sebenar2nya amatla BZ dgn tugasan lain.
then esok kena drive her plak... kira skrg jawatan baru ML
PR merangkap SuPiRR ....


Sebenarnya, CikBoss ni bleh drive tapi sengaja nak ngada2 suruh ML drive!
xkesah laa.. janji tau tempat yg nak dituju nya.... 


ALAHAIII... berapa banyak SEBENARNYA daaaaaaa...
[mcm dialog dlm Pendekar Bujang Lapok]


OK la SEMUA kawan2 yg rajin menjengah...
ML nk masuk rehat - Sebenar-benarnya...
ML dah ngantuk. Otak dah beku nak tulis entry ni..
Maafkan MakLady! Maafkan MakLady!...


Good Nite - Sweet dream 


Esok nak drive CikBoss baru , nak drive CikBoss baru...


zzzzzZZZZZzzzzz

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]