WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Friday, June 22, 2012

Review : Award Terjah MakLady #2...

Image Detail
credit: yahoo! Search
Apa yg ML review adalah pandangan PERIBADI. Jdi apa sj pendapat ML nnti, adalah dari sudut mata turun ke hati ML sahaja. Ianya semata mata, sebagai pandangan seorg peminat blogger terhadap blog yg dikunjungi. Dengan fahaman bahawa " CitaRasa Individu adalah HakMilik Tersendiri." , maka ML dgn rasa lapang hati utk menulis dlm ruangan REVIEW bersama MakLady ni, sbgai penghargaan blog milik rakan2 yg MakLady sempat terjah. Klu ada pn teguran yg kurang disenangi oleh ANDA, terlebih dulu ML mohon maaf. Niat sekadar utk share & promote among bloggers. Sharing Is Caring... : 
My Destiny
PESERTA : Award Terjah MakLady 06/2010
Terima kasih kepada tuanpunya blog: My Destiny krn sudi join contest julangkali MakLady ni. Entry yg kawan kita ni karang mmg panjaaaannnnngggggg..... [ML ingat ML je yg gemar karang berjela2 rupanya ada genggggggggg....huhu Xkesah lah kena baca entry yg panjang lebar. Janji cukup syarat utk sertai.... Mcm ML ckp, Nasib ML  pn jenis suka tulis panjang2.. klu x mau je kena migrain...hehehehe [jgn marah yer..gurau2 manje je ni....;) 

Ok jom kita terus ke jawapan dari "mustasya.blogspot.com"
AV BLOGTERJAH: 
(1) Cik Mat Gebu atau pon Adnan Ibrahim - http://www.tiffinbiru.com/
SEBAB APA SUKA TERJAH MEREKA: 
"kat CMG ni yg aku minat pertama kat resepi2 dia yg best2 belaka.... yg ke-2 aku suke tengok pinggan mangkuk dia ... dan yg ke-3.. cara CMG ni hias makanan n cara dia amek gambo.. cantik je aku tengok.."


Pendapat MakLady setelah terjah blog Abg Mat Gebu ni, mmg setuju sgt dgn mustasya. Lagipn blogger ni mmg terkenal dgn resepi yg best2. Ramai OK ..followers dia~! Apa2 pn mmg patut dilawati especially kpd mrk yg suka memasak dan utk jdi rujukan kpd yg baru nk belajar masak....[yg nk baru kawin tu pn ptt follow blog ni..;)]


FAV BLOGTERJAH:
(2) Amy - http://fazemy.blogspot.com/
Fazemy
SEBAB APA SUKA TERJAH MEREKA:
"1st sbb dia ni la blog pertama yg aku follow..2nd,dia suke citer pasal diri dia... apa yg jadik kat dia.. kuarge dia..dan ke 3, aku suke baca pasal entry dia g jenjalan.. baca mcm dah smpi ke situ jer kan...tu yg aku jadik suka nak baca tu sbb kira kreatif jugak ler dia ni kan..."


Pendapat MakLady : Blog yg simple. Cuma agak berpinau skit mata MakLady ..sbb penggunaan warna dlm blog agak kurang ssuai dgn mata ML. Maaflah. Lagi ML ni ada masalah silauan yg teruk jgk ...ML ni dh kena pakai cermin mata hitam dlm panas terik... [hmmm melalut la plak ML ni laa. Dorg kesah pn tak pasal mata ko!!]  Apa2 pn, blog yg menarik sbb bnyk crite pasal diri dan keluarga terdekat.Amy.  Idea sgt sempoi dan kreatif. Santai CUMA sayang, entry terakhir sekitar bulan Mac, 2012. What happened to her? Hrp dpt kita baca lagi entry dari Amy..


Peserta juga tag rakan blogger : bleh gak kita terjah mrk ...;))
Rakan BLOGGER yg jadi mangsa TAG:

1) http://www.suehijab.com/
2) http://hermannaza.blogspot.com/ 
3) http://salz-supernova.blogspot.com/ 
Tkasih yer - Goodluck - :))

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]