WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Sunday, July 1, 2012

Ahli Terjah "Contest" MakLady..

Credit : Google
Give Away -Terjah MakLady Of the Month
TELAH BERAKHIR.....


Rakan2 yang telah rajinkan diri utk turut serta MakLady Ucapkan Ribuan Terima Kasih yg tak terhingga. Budi baik rakan2 bloggers yang sudi melepak seterusnya menjoinkan diri, sangat2 dihargai. Klu ada CONTEST/GA lagi, sila join lagi k ;) 


Kat bawah ni, senarai mrk yg berjaya melayakkan diri  untuk permilihan entry. Keputusan dibuat berdasarkan entry yg lengkap dan cukup syarat. MakLady juga menilai blog dan entry utk mencari JUARA. Keputusan akan diumumkan dalam masa seminggu selepas tarikh tutup. Pemenang akan diminta utk menghubungi MakLady utk urusan penyerahan hadiah. KEPUTUSAN ADALAH MUKTAMAD.


Blog - blog yang layak bertanding: Award Terjah Mak Lady of the Month 
 1.   http://chintahati81.blogspot.com/2012/06/award-terjah-maklady-of-month.html2.   
 2.   http://mustasya.blogspot.com/2012/06/maklady-contest.htm
 3.   http://www.bicaramakdara.com/2012/06/award-terjah-maklady-of-month.html
 4.   http://www.mialiana.com/2012/06/award-terjah-maklady-of-month.html
 5.   http://nurshifatuzzinnirah.blogspot.com/2012/06/award-terjah-maklady-of-month.html
 6.   http://idazaidi.blogspot.com/2012/06/arward-terjah-maklady-of-month.html
 7.   http://lydsunshine.blogspot.com/2012/06/award-terjah-maklady-of-month-contest.html
 8.   http://hanynysha.blogspot.com/2012/06/award-terjah-maklady-of-month.html
 9.  http://lindaannur2008.blogspot.com/2012/06/award-terjah-maklady-of-month.html




Keputusan akan diumumkan dalam masa seminggu selepas tarikh tutup. Pemenang akan dihubungi dan diminta utk memberi maklumat bgi urusan penyerahan hadiah. KEPUTUSAN ADALAH MUKTAMAD.

Pemenang Award Terjah MakLady
akan menerima ...
1x Perfume Utk Wanita
Jenama Terkenal pilihan MakLady


Pemenang Saguhati
( 2 Pemenang )
1x  Mini Perfume(wanita)
1x Purse Wanita

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]