WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Sunday, April 1, 2012

Perkahwinan Azza Elite - Bukan Gurauan.

Hari ni hari permulaan utk bulan baru.
1-4-2012 atau 1hb APRIL 2012 - sungguh sinonim dgn hari "practical jokes" atau April Fool. 

Sebenarnya Hari ni bukan nk kenakan sesiapa pn dengan hidangan kejutan pagi APRIL FOOL. 
But ni bukan drama CheKepo..cuma ianya lebih kpd Sesuatu yang  MENGEJUTKAN !!! 

Ape tidaknya, MakLady tak dengar apa2 berita pasal majlis ini. Tetiba terbaca di FB bahawa artis berstatus janda anak satu ni, akan bernikah dgn org bujang yg muda hampir 10tahun dari nya setelah mengenali hati budi selama 2 tahun. WOWWW hebat ko cikpuan Azza..!! pppwwwiiitttt....bertuah badan...

MakLady dpt Khabar yg pengantin perempuan seblm ni dah 7 tahun menjanda...Hmmm mmg patut pn dia menikah lagi sbb seblum ni, ramai terpanggil utk berkongsi kesah suka duka dia. Anyway dh sampai JODOH dia....( she's still young dearr... masih muda. Baru 34tahun) ...
Majlis pernikahan Azza EliteMajlis pernikahan Azza Elite

Buat pengetahuan semua, ni merupakan perkahwinan kedua buat Nor Azzarima Zawari atau Azza Elite. Masih ingat lagi ke dgn Azza Elite? Org dia comey lotey..cute sgt. Tapi rasanya suami dia lagi CUTE!! Sbb tu senyum lebar akak Azza kita bila diijabkabul dgn Azlan Zulaily 25 tahun, pramugara Air Asia. Majlis telah berlangsung selepas asar petang tadi, di Mesjid Bukit Antarabangsa, Pihak pengantin lelaki membawa 9 dulang hantaran dan pihak Azza membalasnya dgn 11 dulang hantaran. Setelah melafazkan akad nikah sebanyak 3 kali, maka sah la keduanya, sebagai suami isteri. 

Alhamdulillah. Moga sama2 kita berdoa agar keduannya kekal bahagia dan harmoni dlm mengharungi hidup bersama.


Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]