WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Wednesday, February 29, 2012

Happy Anniversary! Happy Birthday! Happy Leaping Year...

lavender-anniversary-cakeTarikh 29 . Febuari. 2012 

29 Februari memang tarikh Keramat!
sbb pd pandangan MakLady
ianya SPECIAL 
sbb kita jarang2 sekali jumpa..
atau sambut tarikh tu yg jatuh pd hari istimewa.

Februari selalu ada 28hari.
tapi tahun 2012 ni kita dpt extra sehari
sbb tahun lompat @ leap year!!
maknanya setiap 4 tahun baru kita jumpa
tarikh 29hb Februari.....

So, kira special gak ..for those yg lahir pd 29/2, 
 akan sambut birthday 4 tahun sekali... 
wlaupn umur akn meningkat setiap tahun
cuma klu celebrate kena tunggu 4 tahun laaa...

Macam tu gak ler dgn tahun ni....
to ALL of U kat luar sana
yg sambut tarikh keramat ni....
HAPPY! HAPPY! HAPPY! HAPPY...
anniversary, birthday to u....

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]