WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Wednesday, October 12, 2011

Cantik Luar Cantik Dalam...

Congrate !! Syabas !! Tahniah !! 
 Osmi-Photography  terutama kpd tuantanah, Mr PocoSipudenatas atas pembikinan slidphoto yang maveles ni ;)) Menurut beliau, ini kira usahasama yg pertama projek "shooting" bersama tuanpunya blog ""Elia : Short & Sweet" [ Sape lagi klu bukan cik Jejariruncing...]

Syabas!! Tahniah!! juga buat Cik Jejaruncing atas komitmen padu yg ditunjukkan sepanjang shooting itu. Mood yg diberi amat2 menCeriakan suasana. Wlpun tika penggambaran dibuat, semua yg ada di lokasi sedia maklum ttg kemelut yg baru melanda beliau. Sesungguhnya ... ALLAH sahaja yang maha Mengetahui dan Memahami...

Life Goes On Dear....
Sebenarnya, MakLady pn baru je dpt tahu semalam, ttg wujudnya slidphoto ni. Bila mula2 ON kan video ni,
MakLady terharu juga kerana apa yg dilalui oleh beliau tidak sedikit pn memberi kesan terhadap pembikinan video ini. Sikap professional inilah yg harus ada pd bakat baru jika mahu pergi jauh...

Pada pandangan MakLady: Photoshot berjalan dgn lancar. Terbukti berjaya!! Lihatlah sendiri..gambar2 dalam slidphoto ni nampak menarik dan tak keterlaluan utk dikatakan bahawa, bakat2 juruphoto yang memberi komitmen sehingga terhasilnya video clip yg sempoiii...ini harus dipuji dan di ketengahkan.

Bakat mereka bukan saja pakar bermain dgn kamera dan lensa tapi juga berbakat dlm mencipta slidphoto yg menghiburkan. Bukan saja dihidangkan dgn gaya spontan oleh model2 amatur, menggayakan pakaian yg ditaja oleh Closet of AmyAmy, malah ianya tampak lebih kreatif dgn background song, YOU'RE BEAUTIFUL nyanyian James Blunt.Sungguh cantik~!!



To Jejariruncing....
No matter what those people [especially the haters] said about YOU,
No matter what they judged YOU, 
No matter what they wrote - the bad or the good remarks, 
YOU always stand tall and managed to put a smile on your face. 
And believe It Or Not... YOU are a fighter. 
U fight back with your smiling face..
and that's the Beauty of it...
and for that dear... 
U R BEAUTIFUL... ;)

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]