WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Saturday, September 10, 2011

Rumah Terbuka : perut gak yg sangkak..

Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin ~ dari kami sekeluarga utk semua yg membaca (",)

Adusshhh... sjk mula raya, perut MakDara membengkak. Pasai apa? alahai bukan serious sgt cuma agak padat dari biase. Almaklum laaa sebulan puasa - tot tot MAKAN..!! hambik hang....hahahaha


Bila tgk makin lama perut pn dh Out of Shape, terpikir plak nk diet. (hehe azam baru ke MakLady? ) Tapi impian tu kena HOLD ON dlu sbb ramai kkawan yg jemput ke OPEN HOUSE mereka this weekend...


Sejak smlm dh bersemangat nk p beraya rumah kawan skolah di Puchong. Tapi mak aaii jauh bbenor umah deme ni? Kena bawa jurupandu...almaklum laa tak pandai klu kawasan2 puchong dan sewaktu dgn nya...

Lagi 2 umah kat area bangi. Sebelah dgn Nilai. Ruman my Bff - yg ni mmg kena pegi tapi rasanya klu pegi tghari mau tercabut lutut makDara yg tak berapa nk kuat ni...( kita srupa lagi tang tu MakDara ooiii...org kata lutut Jepun..hehehe) Bukan apa, klu waktu2 gini, hway ke Seremban ni mmg la jammed~! MakDara tak mauuuu trapped in the jammed lama2. Cemuh!! so i decided to go there lewat ptg skit..





Hmmm xsabaq rasanya nk bersama my BFF utk beraya nnti. Sure kecoh dibuatnya. Tapi apa2 pn, yg kat luar sana - berhati2 di jalanraya. Wlupn dijangka keadaan jalanraya sesak sepanjang weekend ni, MakLady harap semua tenang & ceria sambut raya sekembali dari beraya di kampung..

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]