WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Thursday, August 18, 2011

Azwan tulis buku pasal dunia "dot dot dot"...

alt

"Terus terang saya katakan di Malaysia memang ada ramai personaliti TV lelaki yang keliru, tetapi ramai yang hipokrit atau takut dengan bayang-bayang mereka sendiri, tapi tidak buat Azwan Ali. Inilah juga antara isu yang ada dalam buku ini."


GEMPAQ! PANAS BERAPI!.. luahan si Azwan Ali, celebriti giler glamor yg meletop2 dgn kontroversi demi kontroversi!! hmmm...
Yezzaaa, kali ini,  Azwan Ali kita ni dh terjun ke dunia penulisan plak....DAH JADI penulis buku yer...


O.M.G dearest makLady. Bila terbaca pasal berita ni...O-M-G!! Berani nye ko nyah!!! Bikin Panas bulan Ramadan ni. Tgk je tajuk buku ko pn dh menggamit kontroversi. Gigit jari MakLady nk sebut....Tapi takpela dh rezeki dia, WHO R WE TO SAY....kennn!! Dh dpt pasarkan buku alkisah riwayat hidup dia sbgai "dot-dot-dot" pn dh bagus k. - Ko ade ke MakLady nye...??? la la la....


Akak Azwani, bleh tuju lagu x??.... 
Naaaahh...amik ko! skrg dlm masyarakat kita skrg ni pn dah kecoh pasal DUNIA dua alam ni. Hmmm yerrrr.. dunia alam yg songsang maupn yg sengit mengit ni... sbb tu ke Akak Azwani dh berani nk kupas dan mem"bogel"kan dunia pondan plak? Btul ke dia benar2 mcm gtew? Nape plak dia nk smua org tau ttg identiti sebenarnya? 


Alkisahnya, ramai yg dok ngata Azwan ni mmg ade ciri2 Kak Nyah!! ( makLady bukan nk fitnah tapi penah gak ler terserempak dgn Azwan Ali satu masa dlu kat Astro - dia mmg ade ciri2 NYAH uolz... selain mulut celupar mcm laser mesingun...) MasyaALLAH..ampunnnn!  bulan2 puasa ni xbaik nk ngata org. Apa or sape dia tu, biarlah ALLAH yg adilkan. Klu dia dh ngaku terang2? bukan fitnah lagi dok? hmmm apa2 pun, Tahniah utk Azwan sbb brani !! ~ 


Jom baca buku itew... 
Im sure bnyk benda yg Azwani nk kongsi dlm buku d tu. Dari apa yg difahamkan, buku ni ada mmperkatakan ttg siapa Azwan Ali yg sebnar2nya. Ada jugak kisah2 Flashback beliau dgn artis2 top meletop yg penah dikaitkan dgn beliau. Pengakuan yg tercatit menceritakan  pengalaman dgn wanita2 ini jugalah penyebab (punca) belian terjun ke dunia "dua alam". ...OMG - dh mcm kisah 1001 malam la plak!!! Lantas kita akan dgr suara hati Azwani - Hellooo....Ni Azwan Ali k, Xkuasa dgn dunia Hipokrit!! Aku adalah AKu.." alkisahnya! .... 


SEBAB tu la, gamaknye si Azwan ni, tak segan silu bertindak dgn mulut laser puaka tu, mengeluarkan kenyataan seolah2 dia hidup di dunia dia sendiri, sorang2 tanpa kita2 dikeliling. Ape sbenarnya yg dicari? Glamor...? Publisiti Murahan? Anti Hipokrasi? atau Kebenaran...? atau pencetus satu lagi fenomena selepas kes2 tukar agama? tukar jantina? tukar nama? tukar anu...? tukar pasangan? (kawin sesama jenis la tu...) 


Yang pasti ade desus desis org yg berkata, " Is He  - out of his mind .... ?

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]