WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Thursday, August 11, 2011

I'll be there for U too..

Mula2 skali, saya nk ucap "Terima kasih" utk ahli keluarga, yg sentiasa BERSAMA berdiri bagaikan tulang belakang kami, dlm kemelut yg melanda. Tanpa dorongan & moral support yg diberi, nescaya Kami tak seKuat skrg ni. TokMama, Mami, Uncle Wan, Makcik Aa' & Pak Tam serta the Adza, Amer, Haizat, Lynn & Keril, NoraChikin, AnaBai.... Thanks so very much - tanpa Uolz smua, i cant imagine how it would be...


Tak Pernah diLupai : Sahabat handai & Rakan2 FB : Berkat doa Kawan2 yg sentiasa berada di sisi dan belakang maupn dkeliling kami, TERIMA KASIH tak terhingga atas sokongan, semangat padu disamping kata2 perangsang utk kami teruskan kehidupan hingga ke hari ini..


Klu tak kerana My BFF yg sering memberi perangsang, kasih syg setiakawan yg tak berbelahbgi, MakLady tak strong tara mana pn, TQ! TQ! from the bottom of my heart goes to: Sheena, CikPutih, Rozie, Safuan (Wan), Ana - Khalil. To my darlings Kezens: CheqPinkish, Lynn & Keril, NoraChikin, the Adza, terutama MakDara, Yanie, Tuty, Rina, Edie & Emie . U'olz are such DARLINGS.. thanks so very2 much for being there for US... To my kiddos: amerz & aimiez, nurul, along & sonni - we are indeed a family. thanks for being there for each other. Loving together. For better, for worst, for poorer for richer, for healthy for wealthy, for pretty for gorgeous.... remember 4K's hehehe I LOVE U ALL.. ;))


Utk rakan2 FB yg sudi menjengah dgn bertanya khabar ttg situasi kami serta mendoakan kesejahteraan Kami anak beranak, TERIMASIH atas perihatinan kalian - tak mungkin kami dpt harungi dugaan lalu, tanpa ANDA!!, terutama kpd Puan Hazrin dari Bangi, CikPuan Hayati dr Puchong, Sdara Wahdi & isteri, Puan Nooriah, Sdra Khairuddin & isteri, Siti Noorwina di KB, CikPuan Nik Zarina dari K.Tganu... yg sentiasa mendoakan yg terbaik utk kami sekluarga. amat2 dhargai smua nya.
Ramai sungguh yg bersama kami di kala dugaan ALLAH lalu, rasanya klu nk taruk semua kat sini, tak tersebut. Karang xpasal2 kena tunggu lepas raya baru leh habis baca entry saya ni... ;))


NAMUN begitu, saya tak mgkin dpt lupa kan kawan2 saya semua yg kat luar sana (hrp sgt dorg baca entry kali ni) ANDA TAHU SIAPA ANDA...:)) Utk ANDA2 ni, saya nk ucapkan TERIMAKASIH dan entry ni, saya panjangkan kesyukuran kerana saya ada ANDA semua, dan mohon keberkatan utk kehidupan anda juga, di mana anda berada~!! Amin....




Sesungguhnya dengan berkat doa kalian itu, kini kehidupan kami - pelan2 took place to the original path ~ ALHAMDULILLAH .. SYUKORALHAMDULILLAH.. 


HANYA ALLAH membalas sgala budibicara & ikhlas murni hati mereka semua. 
Tanpa kalian SMUA, siape la kami .... Thanks with all our LOVE 


Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]