WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Wednesday, July 27, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG ..CEPAT !


MakLady pn mcm bloggers yg lain, tertarik utk join contest blogger yg femes ni. Sape x kenal BEN ASHAARI. Katanya Bro nk cari new bloggers utk contest yg dinamakan BEN ASHAARI CARI BLOG.. CEPAT! - dgn tarikan & entry yg slamber, MakLady ttiba mcm tertarik nk join~! - walaupn masa utk contest ni pn dh mcm sipi2 nk TAMAT MASA...xkisah laaa... Mak Lady nk try jugak2 join !!!...(harap diterima masuk... )

Ben Ashaari - nama yg MakLady kenal dari jauh cuma jarang2 nk dekati. Sbb pertama - MakLady ni baru je dlm dunia blog ni. Xde la terror!! MakLady menulis pn ikut mood & idea yg dtg spontan. MakLady pn bukan nya blogger yg punya idea yg boleh buat org melekat kat blog MakLady ni....Kkadang tu bila nk karang entry utk blog sendiri, rasa mcm xde plak idea menarik! Tapi MakLady buat je entry ikut kepala MakLady. Kira mcm "syoksendiri" kot....

Maybe MakLady lebih minat baca blog. Sbb tu bila ada masa, MakLady blogwalking ~ dgn membaca & mengembara bersama bloggers, sedikit sbnyk dpt gak MakLady belajar cara2 memantapkan lagi tarikan tulisan dan blog MakLady.

Tapi kat sini bukan niat nk puji tapi MakLady bangga dapat kenali bloggers yg berhemah dlm penulisan. Mmg seronok bila dpt baca entry2 mrk. Mcm2 cerita serta contest yg wujud. Namun MakLady x sempat nk join mana2 contest sblm ni. Tapi ntah mcmne, dlm diam2 terpanggil gak la utk join contest pertama MakLady ni... ( gn samar2 faham ni , MakLady pn buat entry ni...maaf klu xsempurna ) ...

Finally, goodluck to Bro and all bloggers yg join... :))

Mak Lady nk amik kesempatan nk ucapkan Selamat Sambut Bulan Ramadhan - Moga amalan yg baik2 ditingkatkan dibulan yg mulia ni. SALAM BLOGGING utk semua.. :))
ASSALAMUALAIKUM....

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]