WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Friday, May 6, 2011

Sape tau apa yg dorg ni bualkan....???

Xlama lagi Hari Ibu. Hari ni Lady terkenang masa anak2 membesar depan mata. Excited btul jadi Ibu kepada anak2 yg penuh keletah. Yang Pasti Lady tak penah sunyi melayan kerenah dorg. Sronok tengok perangai mrk. Klu nk cerita satu persatu, mmg x cukup! Alangkah bestnya klu masa tu , dah ade media yg mampu merekod segala nya. Boleh tape atau rekod telatah mrk utk koleksi family tentu best gak. Atleast dpt gak tersenyum lebar bila imbas kembali....Sape yg dh penah jadi IBU pasti faham apa yg Lady ckpkan ni... :))

Terutama bila anak2 ni dh besar dan mrk pn dpt tgk sendiri perangai mrk. Pasti ada yg malu maupn tersenyum tgk diri sendiri masa kecik2..Tapi as a mother Lady pn teringat gak ler , kesah anak2 masa dorang kecik2 dlu...cuma bezanya masa tu xde lagi alat utk rakam hanya sekadar gambar2 kenangan...

Itu yg terjadi bila Lady terjumpa video kat atas tu. Sedikit sbnyk mengingatkan Lady masa anak2 mula belajar utk berkomukasi.. tak kira la dgn sape2. Of coz their speech started with a single words such as ..."da..da", "ba ba" " ta ta" ...like this cute little twins.

Tgkla telatah si comel ni. AGAK2 apa la yg dorg berdua ni bualkan? Ye laa.. bukan main serious lagi "perbualan" mrk berdua ni... Lady rasa mcm leh relate je..tapi Uolz Cuba translate kan?? , boleh faham x ?;)

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]