WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Sunday, May 8, 2011

Happy Mother's Day

Here come SUNDAY...last week Lady ade di KB and now, berada di KL. Mcm kat KB, cuaca di KL harini, sgt2 panas!!! ....mmg sesuai sgt kita panggil SUNDAY - with a sunny day hehehe 

Mcm selalunya, hari Ahad selalunya aktiviti dgn family...but starting awal tahun aritu, my sunday morning mmg busy!! Normally on Sundays, sent amer ke football training as early as 7.30am. Xde chance nk bgn lewat ari minggu yer....

Klu tak berkumpul dgn ahli family lain, kmi lebih suka lepak umah atau klu ade yg suggest gi jalan2 cari makan - kami bfast/lunch sama2. Ada masanya, layan tetamu yg dtang ke rumah. Malam plk either p dinner luar or juz tapau... 

So mcm we plan. My kezenz & uncle plus auntie beramai2 berkumpul kat rumah minggu ni sbb nk celebrate.... We had dinner @ Kopitiam kat Sri Rampai. Lama tunggu ..sampai ade yg xdpt langsung makanan yg diorder.. oppsss dapat tapi selepas sejam menunggu!!!! Then the next morning (ahad) kami bfast @ NZ wmaju. Macam dh berjanji kot dorg ni nk sabo kami nye event (alkisahnya...hehe) sbb makanan kat NZ pn mcm....hampeh!! anyway, happy mother's day to my mom..my auntie and my kezenz... :))


Esok dh monday...then get ready for a new day 4 a new week to come!! Hope u all enjoy & have a great weekend 2!

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]