WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Wednesday, February 2, 2011

Hari ni hari wilayah

Org KL cuti! org yg dok kat Selangor...telan ayaq liuq aaa :) hehe.. tapi yg best nye kat area tmpt LN stay ni kira sempadan! Sebelah2 antara KL dgn Selangor. Teringat masa skolah dulu, selalu panas hati bila org lain cuti kita tak cuti~!! Tgk anak jiran x pegi skolah sedang kan kita kena redah ppagi pegi skolah. tapi bila turn kami cuti~ depa plak muncung kena bangun ppagi utk ke skolah...hehehe..

~those days~~but Now kira Nasib baik LN dh tak keje. So mana2 pn cuti , baik Selangor or KL , LN pasti cuti....yezzzaaaaa ..........almaklum laaa cuti 365hari sepanjang tahun...hehe..

apa2 pn hari ni bnyk aktiviti yg dijalankan  ~ tgk jgk kata ade karnival kat TTwangsa. Ade pesta kat Tasek Permaisuri.. Ada pesta suka ria !! cuma LN nk ingatkan laa..sambil2 kita bersuka ria, jgn lupa mrk yg dok Xbrapa suka hati sbb rumah depa naik ayaq.... Utk mrk ni, cuti ka...apa ka...sama ja!! Harap2 hujan yg dok turun mencurah lalu membanjirkan rumah2 mrk ni surut .. almaklum la xlama lagi nk Raya Cina~!!! Nak gak depa amik cuti raya n bergembira sbb long weekend cuti lepas ni.......

ln: ...hmmmm kita Cuti lagi noooo.....

Hari ni Hari Wilayah Persekutuan. 
Happy Birthday KL! Happy Birthday Labuan!! ~~~

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]