WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Monday, January 3, 2011

Lagiiii...gambar2 semasa di Taman Tema ....

sempat gak tu...! bergambar @ eskelator
say "cheese" or "peace"...
 Bermula dgn lawatan sambil cuci mata ke tmpt2 lain di taman tema ni, masing2 dh xsabar nk HAVE FUN kat WET WORLD plak. So kami  berpakat utk berkumpul kat WET WORLD utk sessi bermandi manda! Tpi alkisah nye, bila sj kami sampai, ttiba hujan turun. Oh tidak!!! Semua diarah utk meninggalkan kolam sehingga hujan berhenti.... Masing2 risau takut hujan yg mencurah ni, tak nak berhenti. Mcmner yer?? Kempunan la nnti xdpt berendam2 bermandi2 manda kat sini....; ((

sempat lagi posing sambil tunggu pizza
Tapi semangat kental ahli keluarga tetap berkobar2 , ape tidak nya, Smua dh ready dgn pakaian renang masing2. Mula nya boring gak sbb tu masing2 capai hp & camera msing2. Apa lagiiiiiiii...SNAP! SNAP! Posing2!!  hehehehe masih smpat berposing ya...

Klu korg nk tau, Pose2 ini masa kami kat ruang istirehat. Sambil menanti hujan berhenti, EnApex order pizza utk kami smua. Bkn sja anak2, mak2 pn ceria & sabar menanti .hehehe ..Bak kata hari tu, semua happy tahap gaban. Utk melihat sendiri kami seronok ke x, jom tgk GELAGAT kami dgn bbgai aksi  (Harap maklum: Segala aksi2 gaya dibawah dilarang sama skali ditiru... ;))
pose maut sang duyung yg dijaga rapi ...
barisan model2 yg x diterima oleh majalah Manggis..
pose yg cool oleh anak2 riang..


hukuman utk mrk yg x suka mandi ....

hmmm...mcm kenal dorg ni... hhhmmm

peewwwiiittttt..best nye koranggggg....;))
Akhir skali sblm ke kolam kami posing for the album....

Alaahaaiii PEACE sokmo!  baru la hidup kami bahagia , yer x..!!
hahaha nanti Leh datang lagiiiiiii.... :)

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]