WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Sunday, January 2, 2011

Aku kehilangan mu... ALFATIHAH..... ;(

http://4.bp.blogspot.com/_7rrCH7ORQvs/TSx5njjGtQI/AAAAAAAABhc/oAXyvl_MIeI/s1600/siti+dan+faizal.jpg

Masaa LN kat Sunway Lagoon, kira2 jam 2.30tghari, my girl dpt SMS dari FB, membawa berita yg agak mengejutkan!! Juz imagine, masa tu kami dlm mood happy dgn family..sedangkan ada insan yg tengah berduka. THATz LIFE kan...!! Ada suka duka silih berganti.

Kedukaan menyelebungi suasana di kala ....Berita kembalinya actor Faizal kerahmatullah amat memeranjatkan LN!! Rasa baru je semalam tgk arwah berlakun dlm drama slot petang TIRAMISU !! Mmg xsangka! Actor yg semuda 33 tahun ini "pergi" dgn mengejut. Xde warning! Xde kata terakhir....

Yg leganya - Arwah menghembuskan nafas terakhir di samping isteri tercinta dihospital 

Seblum itu, serangan sakit dada telah bermula di rumah. Arwah ttiba pengsan & terjatuh di dlm bilikair. Melihat keadaan arwah yg pengsan. abgnya telah membawa arwah utk dapatkan rawatan di hospital. Pemeriksaan doktor mengesahkan bahawa punca sakit adalah dari masalah salur injap jantung yg tersumbat. Wlupn pd mulanya keadaan tidak kritikal, Namun AJAL MAUT REZEKI JODOH PERTEMUAN ~ di tangan ALLAH. ~ akhirnya arwah disahkan meninggal dunia...

Airmata Tragis menyambut 2011..  ;((
Ya ALLAH berat sayu hati bila mengenangkan mereka2 yg arwah tinggalkan... Seorang ISTERI yg kini hamil 5 bulan , zuriat mrk yg akan lahir dan anak lelaki bersama bekas isteri Nana! Turut merasa kehilangan arwah termasuk bekas isteri Nana sendiri. Dimana bbrapa hari sebelum kematian nya, arwah telah menelefon Nana utk berbual dgn anak mrk. Arwah trut berpesan kpd anak lelaki mrk agar menjaga ibu (Nana) dgn baik. Menurut Nana lagi, itulah pesanan terakhir yg didengar melalui pembesar suara di telepon bimbit dan merasa aneh sikap arwah.tika itu. Nana x sangka bahwa itulah panggilan terakhir arwah utk anak nya.

Sape sangka! Dlm usia 33 tahun, actor kacak, macho, slamber, versatile ~ Faizal ~ telah kembali kerahmatullah... Actually, klu ikutkan usia~ he's too young to Die. But what can we do & say~~~ dh sampai masa nye, Allah lebih menyayanginya. Arwah tinggalkan kita smua dgn kenangan dari drama2 yg pernah arwah lakukan..Redha ats apa yg berlaku !!! Namun LN rasakan "kehilangan" yg amat ! sepertinya hilang bintang yg menyinari malam., bintang yg tak mungkin berkelip lagi..
 FAIZAL..sinarmu tak mgkin ku intai lagi... 
Ku izinkan kau pergi bersama lagu ini...

ALFATIHAH.....
dari jauh LN sedekahkan utk arwah Faizal agar Rohnya, ditempatkan bersama2 org2 yg beriman dan dimuliakan disisi ALLAH swt.. InsyaALLAH...AMMIINN
WASALAM

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]