WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Monday, January 3, 2011

1Happy Family Day @ Sunway Lagoon ( Part 2)

Ahad, 1hb Januari 2011
 family yg dpt dikumpulkan utk sama2 celebrate New Year 2011
terdiri drpd muka2 kat bwah ni.. ;))
 SMILE EVERYONE!!!

 Semasa menunggu utk masuk ke dlm taman teman ni, kami sempat posing...
kali ni beramai2..ala2 rombong Cik Kiah...ehhh..bukan! bukan! ..rombongan EnAPex 

  
Setelah lama menunggu, kami pn masuk ke dlm " taman tema"....
 One For ALL and ALL for One,...(btul ke...???) 
LET"S HAVE SOME FUN....
sbenarnya, ni waist tag yg harus dipakai 
sepanjang berada di dlm taman tema ni...

Pada pukul 2ptg, baru kami dpt masuk! Now ...
ketua rombongan tgh beri ceramah keselamatan
  kpd ahli2 rombongan gamak nye... 
" sila bergerak dlm kumpulan, nnti ilang, sape nk jwp??!!"
hehehehehehe

 So now we are IN ~ where to go first????
~the twins: say "keju"...and we r here to hv fun!
~MsFinger to EnApex: panasnya ...ade bw kipas x..??
EnApex: xperlu!! kat dlm ni pn dh bnyk "fans"...(")'-'(")

ala2 tourist dgn tourist guide nye.... beraksi depan
camera ~ "ko ni tau ke baca peta ni amir.."
"alahai, kacang je tu..ikut je arrow panah..."

zamir: sape yg paling encem ni antara kami brdua ni?? ....
along: korg xencem arr...kami ni haaa yg cun :p~

along : jom la kita tukar bikini cepat...xsabar nk main air...
alia: nanti la along, sunblock tak sapu lagi ni.Sun burn kang....

sapu sunblock!!  JANGAN X SAPU....
( nnti kulit muka, lengan berbelak2...)
 sbb aritu panas dia boleh tahan gak ..melecur kult...
MARI2...MARI2...Pilih satu idaman kalbu...
pilih satu, dpt satu kali sapuan...
(THANKS ALONG coz provide the sunblock utk kita semua )

KALAU DAH SAPU SUNBLOCK - baru la bleh pose mcm ni...hehehehe



OKAY WE ARE READY TO VENTURE....
LET'S ENJOY AND HAVE FUN...!!
SUNWAY LAGOON!! HERE WE COME....

(sambung Part 3...soon!!!)

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]