WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Monday, January 3, 2011

Hurray! HurraY! It's a great HOLIDAY...!! ~ part One


1hb Januari 2011
sehari selepas sambutan NEW YEAR 2011

Pagi tu, Elya ade call bagitau, KF nk bawa kami bermandi manda kat Sunway Lagoon near the SunwayPyramid. KF teruja bila semua agree nk join sama. Cuak gak mulanya sbb FAMILY DAY yg xdrancang agak terburu2. Maklumla first time dlm sejarah family kita, Family Day disertai oleh kluarga Zamir, Alia & mom; Apex&Elya, Nora&Family....Wahhh...meriahnya....

Excited gak hati tu bila dpt tahu "mak2" & "anak2" akn spent times di taman tema Sunway Lagoon @ Sunway Pyramid. Almaklumlah. Slama ni, kami (the Moms) tak berkesempatan utk berjumpa wlpn anak2 masing2 kerap bersama. Bukan senang nk kumpul semua nya dlm satu masa. Thankz again to KF!!  ...

 Trip ni perlukan plan yg happening but, takde sapa sangka dlm masa yg kurang dr 24jam, mrk berjaya laksanakan. Sekali gus memecah rekod dlm sejarah keluarga yg buat FAMILY DAY's plan selamber giloz!!
Bermulanya di rumah; utk berkumpul sblm bertolak. Spt yg KF & Zamir rancang, our day trip and Family Day ni akn mula bergerak disebelah pgi selepas breakfast. Setelah smuanya dpt dikumpulkan maka, kami pn bergerak dgn 3buah kereta ke Sunway Pyramid..Di sana kmi meet up dgn my kezen Nora & Family. So, klu dikira dgn tepat, rombongan "EnApex" seramai 15org termasuk 2 kanak dibawah umur..hehehehe. 

 Selain dr spent time togetherness, dan merapatkan lagi siratulrahim sesama kluarga, kami sempat kekalkan kenangan utk diabadikan melalui photo2 yg diambil... 
CHECK IT OUT...
ketika baru tiba .....
kami diarah utk ke meeting point ~ 
jom naik escalator!
posing is our "middle" name.... ;)
~ Peace Uolz...
we came in peace & harmony...hehe
naik excalator utk ke ruang legar 
@ entrance Sunway Pyramid..
meeting place ~ sambil tunggu members lain, mrk posing lagi...
Bergambar bersama keluarga yg tiba awal.... masa ni kami tiba di Basement Car Park (pic kiri)
(pic kanan) sebenarnya ketika ini, KF & Zamir tengah beratur utk beli tiket. Punya la panjang Q dia. so anak2 sibuk la amik photo utk kenang2an.

(akan disambung ......)

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]