WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Tuesday, January 4, 2011

BACK TO SCHOOL ...

Hari pertama persekolahan bgi 2011. Hazmie excited utk mula berskolah. Bukan apa...Awal sungguh dia dah bangun! Xpayah kejut....

Apa yg menarik pasal permulaan skolah tahun ni?? Dgn bangganya anak bujang aku kali ni adalah kerana...

Tahun ni dia dilantik jdi PENGAWAS!!! yeee...tugasan yg selalu diimpikan sejak tahun 1 lagi. Akhirnya dia berjaya dgn impian dia... Selamat Pagi Cikgu ...slamat hadapi budak2 yg baru & lama.....

Bersemangat Si Hazmie ~ dgn seragam baru . Baju biru dan talileher berlencana skolah ~ tampak smart n bergaya.. Puas la hati dia sbb cita2 dia tercapai utk jadi pengawas skolah setelah lulus pemilihan...

Melangkah ke skolah dgn bangga anak bujang aku ni .. ;)

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]