WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Tuesday, January 4, 2011

4-january datang lagi.....

Hari ni mcm hari2 biase. Cuma hari ni bbeza sikit sbb sejak muncul tengah malam tadi, LN dpt bday wish dari kawan2 kat Facebook. Terima SMS, wished me HappyBday!! hmmm... mmg la sronok bila ada gak org ingat bday LN...

Tak lupa my family yg awal2 lagi dh wish me Bday 2u :)) Siap dgn kejutan oleh my kezen Lynn & Nora dgn surprise "kek" for me. Mmg x sangka dorg nk kasi surprise mcm ni sbb masa tu baru kul 10pm (semalam) Makne nye lebih kurang 2jam lagi baru masuk tarikh bday LN.

Anyway, org dh kasi bday gift ~trima je laa.. THANKS DEAR... lov u all forever :)) ThankU jgk utk ayah tok, mama tok, tok mama, kerill, yusri for a blessing. To my dear friends who r darling enuf to wish me : Terima kasih syg,  jasa mu dikenang... ;))

8888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888

Im so happy with all these...but ntah nape deep inside i feel so empty, mcm tahun2 lepas, suasana xde beza nya. Mcm dh except my bday mcm xbest sangat kali ni? LN kata xbest sbb xrasa pn mcm bday! Rasa hambar sungguh! No so happening pn.....BUT WHY??  let me see...(sambil garu dagu yg xgatal ni...)

Jawapannya :Firstly sbb maybe...Im getting older ..(but wiser...of coz...hehehe) Secondly langsung best !!- Sbbnya??? LN DEMAM!! yezzzaaaaaaa wa demam on my bday! Of all the day, wa leh demam plak arini kan?? hmmm xpe laa ... org kata, setiap yg xbest pasti ada best nya kemudian hari. (Be positive LN!..b positive ;) ...wlpn sjk ura2 nk celebrate bday, LN dh mula rasa x sihat sjk hari pertama tahun baru lagi.. sbb dari seawal Xmas lagi LN pn dh x sihat ~ berlanjutan hingga ke hari ni.... what to do kan? terima la seadanya ;))

So bila kawan2 tanya, mcm ne bday LN ? Ln malas nk cite panjang2 ...sbb sukar nk luahkan kecuali... aaaarrrgggghhhhhhh .... [';']

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]