WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Thursday, April 1, 2010

25 Tahun ~Catitan Memori....



Dalam diam tak diam, Tahun 2010 - jubli perak..
bagi meraikan Ulangtahun sempena 25 tahun perpisahan...
para pelajar UiTM Cawangan Pahang.

cepat sungguh masa skrg ni ... pejam celek, pejam celek, dah nk pertengahan tahun! tak lama lagi masuk bulan 5!  InsyaALLAH....Dan lepas tu, datang bulan 6, kita semua nk puasa plak.. lepas tu raya....Mmg pantas masa berlalu....

dari kita kecik, hingga la dh dewasa...
dari kita skolah hingga la kita capai tahap tertinggi dlm studies!
dari kita muda sampai la kita nak ke dunia yg lebih matang..

yg pasti, kita tak mungkin dipisahkan dgn "memori" silam
memori yg mengisi masa2 lalu, dgn menyimpan 1001 cerita!!

Dari cerita suka duka kehidupan
hingga lah ke cerita kisah cinta...
ada yg kita nk ingat selalu
ada yg kita nk lupa....~~

tak kurang plak ada yg kita amat rindu...
jgk ada yg kita harap2 dia dtg lagi~

tapi yg pasti. setiap yg mula ada penghujungnya
yg buruk ada indahnya..yg sedih ada gembiranya...

yg pasti juga pada hari ini,
setelah 25tahun meninggalkan jejak memori,
aku kembali bersama teman2....
mengimbas segala suka duka,
yg masih terkumpul rapi di ingatan.

Mencipta sebuah memori yg paling indah
yg perlu dibukukan dan disimpan
sebagai catitan memori perjalanan bersama....

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]