WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Monday, November 9, 2009

Rasa cuak?? then come the excitement...

Bayangkan Uolz
berada ditmpt yg asing ...
ada tak rasa cuak??
Or the kind of feeling like.... suspen gitu!!
Ade masa...mbimbangkan.
Sbnrnya the feeling comes when we donno what to expect?

That was the kind of feeling yg aku rasa bila niat nk naik atas bukit (@ tmpat Erin) last weekend. Sampai terfikir gak..Mcmne? Kat mana? jauh ker?? hmmm... mcm ne nk drive ke sana??? mcm bermain kt kpala msa tu.. Hati tmbah berdebar sbb sepanjang perjalanan hujan. Then rasa cuak jgk la sbb terasa agak jauh. " Masih tak sampai2 ka, lagi nya labuuuuuuu" ... Lgpn, klu tmpt yg kita takpenah sampai...sure rasa jauh... Then akhirnya, kami sampai (stlh berkali2 call erin to make sure we r on the right track...) ...Alhamdulillah...syukurrr.... TAPI yg bestnya..the feeling of cuak tadi, yg tiba2 lenyap bila kaki memasuki ruang legar hotel....di puncak HighHill... Lagi syok bila berada di suasana yg begitu familiar.. hmmm....Tersenyum lebar smua yg dtg bila didepan mata pemandangan yg shahdu ...
Apa lagi...Snap! Snap! Snap! ...

Hujan tak sporting lgsg mlm tu....masih mencurah2 a.k.a gerimis. adushh...but takpe, dpt amik skit pic pn OK la tu... Janji ada gak leh share kat sini....Sambil lepak kat atas sana, (nk jalan2pn tak sempat sbb dah gelap) sempat gak took some pixz. Cuma terhad. Xleh langsung nk posing2 maut kat sana.

ajat & me pose for the blog...
Next time nk datang awal skit. Nanti bleh abadikan nostalgia dgn suasana panaorama yg best sgt2. Terasa mcm kat Paris waktu tu... Teringat la semula, kenangan masa kat sana dulu.. Perkampungan yg hampir sama ketika di Notre Dame. Sebijik tapi tak serupa. Trasanya.. mcm brada dlm filem Hutchback of the Notre Dame...la plakkkk..

Lagi menarik mlm tu, bila berpeluang saksikan show yg Erin perform.. Tpi sblm tu, kmi terus gi lepak kat depan stage. Lagipn hujan renyai...sjuk la plak...!! Smpai tunggu show start, snap pic budak2 dok gossip2..huhuhu...apek + yana rancak bergossip..manakala Elya was telling me somthing....tut tut tut...
yana + apek + elya + meand the show started... wowww...weeee...hebat!! Non Stop Show... very the entertaining!! Suasana sejuk tiba2 jadi panas!!! huhuhu...Tak leh nk cite kat sini....hhmmm...amat mendebarkan...!! Klu nk tau, kena sendiri naik sana n saksikan sendri..

Apa2 pn terhibur gak ler.. sbb selain tarian (show) dpt gak ubat rindu pd kampung laman yg dah lama ku tinggalkan... de Luv la Paris..!! huhuhu

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]