WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Saturday, April 7, 2007

Skandal Kt Opis??

MasyaALLAH..... Smlm kat opis masa kawan sebelah dok belek2 email dia, ada email yg menarik. Ada org forward kat dia katanya. Tajuk dia saja - buat org nk bukak baca. Gimik la tu kan...

Tak brp lama lps tu, dgr dia menjerit sambil beristifar panjang2....


Apa lagi budak2 lain (anak buah sepejabat) berkerumun kat meja kawan ni. MakLady tengok dari jauh. Dorg kerumun meja kawan ni. "Bapak sapa la nii...??" kedengar suara diselangseli gelak tersipu2. MakLady pun manusia biasa - sikat Curiosity membuak. Rasa tak nak lepas peluang! Mesti ada yg menarik yg mrk dok tgk!! .....

Lalu ke sana juga. Bile saja mata MakLady tertumpu pada skrin pc member sebelah...MasyaALLAH...terbeliak gak ler mata..Nasib baik masa tu org lelaki kat opis MakLady dah balik. Klu tak lagi gamat....

First time tgk LIVE rakaman yg melibatkan org melayu kita. Siap bertudung lagi. The guy dah botak kepala lagi tu...Sblm ni MakLady penah dgr pasal isu panas ni (bbrapa bulan lepas) tapi tak berkesempatan.

Maybe korang dah tgk. Im not sure tapi jantung tersentak jgk ler bila tgk rakaman yg dikirimkan. Wlupun adegan mrk dalam video tu tak de la PANAS sgt tp cukup memalukan....Xsanggup nak tengok sampai habis.

 mmg xde akal sungguh! nama je org tua, ngalah org muda2. Helloo..ni dalam lif..pintu bercermin plak tu...
Yg menjadi soalan kami sepejabat masa tu adalah...
"SUAMI, ISTERI sapa laa tu....???" - oh Skandal dalam Pejabat??

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]