WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Tuesday, December 2, 2014

Kini MaK Lady Dapat Gelaran Mak NANI !

Inilah buah hati MakLady sekarang
Maaaaafffff.....
Mohon Maaf untuk pembaca semua.

Sebab....??
Kebelakangan ini amat sibuk - sampai tak simpat nak update entry.

Pejam celik, Pejam Celik..!!!  rupanya dah sebulan jugak la MakLady tinggalkan blog kesayangan dalam kesepian. Idea untuk karang tu ada cuma takde masa nak buat itu ini... Begitu jugalah kesibukan yang melandan sebulan dua ini, hingga tak sempat pun MakLady nak update entry.

Bukan takde idea cuma takde masa....
Bukan malas maupun merajuk atau MakLady tak mahu menulis untuk blog lagi, CUMA, ketidak adanya masa disebabkan ?? sibuk menjaga orang berpantang....dan tak ketinggalan melayan si kecil ini.

Kira MakLady tumpukan masa dan tenaga untuk keluarga. Demi Aisyah - MakLady dengan rela hati menepikan blog dulu. Disiang hari, sibuk menjaga, memandikan dan sekali sekala menidorkan nya. Masa yang ada dimenafaatkan dengan membantu Mummy Aisyah. Lagi satu yang best nya - MakLady dapat gelaran baru !!! Dengan panggilan Nani ( nenek dalam keluarga) oleh cucu pertama dalam keluarga kami, lebih bermakna. Sebab itu juga yang buat MakLady tumpukan penjagaan kepada mereka berdua terlebih dahulu. 

Itulah sebab nya MakLady jarang menulis dalam blog..

Anyway,  Rasanya tak de orang perasan pun,,,,hehehe.. Ye laaaa.. MakLady bukan blogger femes amos pun!! Sekadar syok sendiri menulis.... Ade ke, takde ke dalam dunia blogging ini, SAMA saja.

Tambah pula sekarang, dunia blogging kini makin mencabar. Bloggers yang lama pun ramai yang kurang aktif berbanding bloggers yang baru. Walaupun begitu, Maklady masih bersyukur sebab masih ada pembaca yang sudi masuk blog dan baca entry. Kepada rakan blogger maupun pembaca yang sentiasa sokong hasil karya MakLady - TERIMA KASIH dan Salam Kasih. Tiada apa yang dapat dibalas. Moga Tuhan sentiasa memberi rahmatNya. Aaminnn...

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]