WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Sunday, November 2, 2014

Dalam Menanti Hari Esok

Ammmboooiii...
Tajuk drama terbaru ke ni.??

Ha ha ha..
Mentang2 lahh semenjak dua menjak ni, bertemu semula kenalan lama dengan org seni! Asyik fikir nak curah idea je ML ni. Siapa sangka, ilham suka-suka dah jadi rezeki ilham. Walaupun x seberapa, tpi Alhamdulillah. 

Bak kata orangtua kita, kalau dah rezeki Allah yang beri, kita buatlah dgn ikhlas. Pasti dtg idea mencurah. Sampaikan tajuk entri pun dah mcm tajuk drama bersiri...ha ha ha

MakLady percaya.. Rezeki ada di mana2. InsyaAllah, Kalau kita ikhlas, ada saja yang membantu. Janji.. Jangan menyusahkan hidup orang lain...

Awan sembilan langit biru. Semalam sudah berlalu, Esok datang sinar baru.

Ohye... Hari ini hari Ahad. Hari untuk berehat bersama keluarga. Seawal pagi tadi, cuaca yang dingin memberi keselesaan. Mohon sinar matahari menghangatkan lagi suasana ceria ini.

Mudah-mudahan biar panas sampai ke petang. Kalau pun hujan, biarlah sekadar menyamankan hari hingga mentari berlabuh. Moga istirehat kita lebih bermakna.

Jangan Lupa: Seperti hari hari yang lalu, mulakan hari anda ini dengan doa serta Selawat keatas Nabi Muhammad s.a.w, dan para sahabat Rasulullah.

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]